Releasedata onthuld voor You’re in the Movies en Scene It? Box Office Smash

Microsoft heeft vandaag de officiële releasedata onthuld voor de partygames Scene It? Box Office Smash en You’re in the Movies. Scene It? zal op 14 november verschijnen en twee weken later, op 28 november, zal You’re in the Movies uitgebracht worden.

Scene It? Box Office Smash zal weer gebruik gaan maken van buzzers, net zoals de vorige game uit de serie. Een bundel inclusief buzzers heeft een adviesprijs van €64,99 en als je alleen de game koopt zal dit gemiddeld €39,99 gaan kosten.

You’re in the Movies maakt veel gebruik van de Xbox Live Vision-camera en uiteraard is ook hier een bundel mogelijk. De adviesprijs voor alleen de game ligt op €49,99 terwijl je voor €69,99 zowel de game als een Live Vision-camera in huis kunt halen.

Scene It? Box Office Smash komt uit de werkplaats van Krome Studios en brengt weer vele quizvragen naar de Xbox 360. Verwacht veel nieuwe vragen, puzzels omtrent films en heel veel HD-content uit echte films, waaronder de meest recente toppers uit Hollywood. Vooral online valt er veel te beleven met Scene It? Box Office Smash, waarbij je je eigen Avatar kunt gebruiken en je eigen quiz kunt maken, om deze vervolgens te delen met andere Xbox Live-gebruikers.

Scene It? Box Office Smash verschijnt 14 november voor de Xbox 360.

In You’re in the Movies krijg je een aantal mini-games voorgeschoteld die bestuurd worden door de Live Vision Camera. Naast de minigames is er ook een mogelijkheid om zelf footage op te nemen en die met behulp van de Xbox 360 te transformeren tot kleine films. De Live Vision Camera zal bij de game geleverd worden. De game wordt uitgegeven door Codemasters en ontwikkeld door Zoë Mode.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren