Check oud en nieuw talent in Skate 2 trailer

De vorige Skate barstte al van talloze professionele skaters, en aangezien Skate 2 méér moet bieden dan zijn voorganger is er natuurlijk ook sprake van een grotere line-up bekende skaters. Bekijk de Roster Trailer van Skate 2 hieronder en zoek naar oud en nieuw talent.

Skateboardmekka San Vanelona is volgens de pro’s van de eerste Skate niet meer wat het ooit was, ook de held van het toendertijd zo perfecte San Vanelona moest elders skateboarden vanwege de te hoge beveiliging op de straten. Vijf jaar later keren de proskateboarders echter weer terug, waaronder jij. Aan jou en de skateboarders de taak om het onaangeraakte, maar erg potiëntele skategebied “New San Vanelona”, weer te veranderen in waar het ooit zo bekend om stond: hét skateboard mekka. In je rugzak zit deze keer een extra grote zak tricks (waaronder footloose grabs, handplants, fingerflips), de mogelijkheid om voorwerpen te verplaatsen, van je plank af te stappen en natuurlijk je o zo belangrijke creativiteit.

Skate 2 verschijnt voor de Xbox 360 en PlayStation 3, wanneer is niet bekend.

  1.   
    Rikiemonerd's avatar

    ziet er gewoon hetzelfde uit als 1, alleen wat nieuwere tricks :S

  2.   
    Tollos's avatar

    ik heb 1 nooit gespeeld, dus dit si weer eens wat anders

  3.   
    ricklolps3's avatar

    mmmmm vind het wel vetter als 1 8)

  4.   
    Machtaman's avatar

    Kan je ook wat breken zogenaamt de arm ofzo dat de bot half uitsteekt en opnieuw moet ??

  5.   
    Tom's avatar

    Masterstef schreef, "Kan je ook wat breken zogenaamt de arm ofzo dat de bot half uitsteekt en opnieuw moet ??"

    Ja, in deeltje uno zat dat al. Er vielen in totaal 18 botten te breken en ook faceplants en nutshots werden geregistreerd. Waarschijnlijk zal dat in deel twee nog wel eens een tikkeltje erger kunnen zijn.

  6.   
    B–T–B-8's avatar

    eerste skate was vet dus deze lijkt me ook wel vet.