Nieuwe screenshots Alan Wake verschenen

Remedy, de ontwikkelaar van Alan Wake, heeft vandaag een paar nieuwe screenshots en een trailer vrijgegeven. De screenshots geven een rustig beeld weer van de sfeer en de natuur in de game, maar zoals jullie weten hebben alle stille waters diepe gronden.

De cinematic trailer kan je hier bekijken in ons eigen archief.

Alan Wake is een psychologische actie-thriller, dit is voor games een nieuw genre en laat film en game zo weer een stap dichter tot elkaar komen. De game speelt zich af in Bright Falls, een idyllisch Amerikaans dorpje in de staat Washington. De speler stapt in de schoenen van Alan Wake, een succesvolle schrijver van horror-boeken. De beste man is bezig met het schrijven van een nieuw boek over zijn meest afschuwelijke nachtmerries, in de game worden de nachtmerries natuurlijk werkelijkheid en moet Alan zich hier uit zien te redden.

Lees hier onze preview van Alan Wake.

Alan Wake zal in 2009 verschijnen voor de PC (Windows Vista) en Xbox 360.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  ps3 gek's avatar

  Deze game is grafisch zoiezo al een must-have. Hopelijk is de gameplay ook goed. Echt JAMMER dat ik deze game niet zal kiunnen kopen voor de ps3 ๐Ÿ™

 2.   
  Overload14's avatar

  ps3 gek schreef, "Deze game is grafisch zoiezo al een must-have. Hopelijk is de gameplay ook goed. Echt JAMMER dat ik deze game niet zal kiunnen kopen voor de ps3 ๐Ÿ™ "

  en waarom niet? ๐Ÿ˜›

 3.   
  Sacul's avatar

  Alan Wake zal in 2009 verschijnen voor de PC (Windows Vista) en Xbox 360.

  Daarom dus ๐Ÿ˜‰

 4.   
  LXZ-76's avatar

  ik wil verdomme dat ze een max payne maken ๐Ÿ˜ก

 5.   
  Ma-x-rinus's avatar

  Hmm, moet ik voor een nieuwe pc gaan sparen.. heb ik zowieso al nodig , ik moet Alan Wake hebben , makers van Max Payne! ๐Ÿ˜€