Tom Clancy’s EndWar ook op 7 november voor de DS en PSP

Eerder vandaag hadden we al de bevestiging dat Tom Clancy’s EndWar ook voor de DS en PSP in ontwikkeling is. Deze versies zullen van drie campaigns en een missie-editor worden voorzien, maar ze dienen het wel te stellen zonder stembesturing.

Inmiddels is onthuld dat deze versies voor de handhelds ook op 7 november zullen verschijnen. Na die datum blijft het alleen nog wachten op de PC-versie, die begin 2009 uitgebracht zal worden.

Tom Clancy’s EndWar speelt zich af in tijdens de Derde Wereldoorlog, waarbij er nieuwe AI, graphics, physics en animaties worden gebruikt die niet mogelijk waren voor de launch van de next-generation hardware. De game wordt helemaal opnieuw opgebouwd en zal geen samenraapsel zijn van andere games, waarbij het genre van Tom Clancy’s EndWar te vinden is bij de strategische oorlogsgames. De game legt een grote nadruk op actie boven het managen van resources en daarnaast kan je het spel volledig met je stem besturen.

Tom Clancy’s EndWar verschijnt 7 november voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS en PlayStation Portable. Begin 2009 verschijnt er nog een PC-versie.

  1.   
    blackhawk1's avatar

    dan ben ik jarig 8) maar is het een leuk spel want er schijnt al en demo voor xbox te zijn