Guitar Hero: World Tour krijgt Di-rect single Johnny als DLC

Guitar Hero: World Tour verschijnt binnenkort en vandaag is onze grote muziekliefhebber Remco ook aanwezig bij het speciale Guitar Hero-event in Amsterdam. Naast het spelen met de game is ook de Haagse rockband Di-rect aanwezig om hun kunsten te vertonen met de instrumenten van World Tour. Daar bleef het echter niet bij…

Tijdens het evenement onthulde men namelijk dat we in december of januari de single Johnny van Di-rect kunnen verwachten. Activision zal het nummer dan als downloadable content beschikbaar stellen. Meer informatie zal tegen die tijd nog wel volgen.

Je mag dan een goede solo spelen, maar nu is het tijd om de wereld in te trekken. Samen met drie vrienden die de drums, microfoon en basgitaar bespelen, zal je de wereld overtrekken en met andere bands strijden voor glorie, roem en geld. Dat is wat Neversoft, Activision en RedOctane willen bereiken met Guitar Hero World Tour. Bij het spel zullen drums met bekkens zitten, een herontworpen gitaar en de mogelijkheid om een band te vormen. De creatievelingen onder ons kunnen voor hun band een eigen logo ontwerpen, hun personages naar smaak uitdossen en zelfs eigen muziek maken. Volledig nieuw is namelijk een mode waarin je zelf muziek kan maken, met volgens de makers alle tools die je nodig hebt om goede digitale rock te produceren.

Voorzien van touch-sensitive instrumenten, een uitgebreide Music Maker om vrije nummers en solo’s op te nemen, en de mogelijkheid om makkelijk muziek te delen met anderen, belooft World Tour een waar spektakel te worden. Ook zal men uitgebreid downloadable content ondersteunen, zoals het downloaden van een single, track packs en zelfs hele albums kunnen in de toekomst gedownload worden om in Guitar Hero: World Tour te gebruiken.

Guitar Hero: World Tour zal op 7 november verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en PlayStation 2. Een PC-versie lijkt ook in ontwikkeling te zijn.

 1.   
  N360Gamer's avatar

  Zwaar vet, vet nummer! Dat refrein lijkt mij echt vet om te spelen met de gitaar 8)

 2.   
  Ma-x-rinus's avatar

  Ken dat liedje niet maar ik vind et wel vet een extra liedje ๐Ÿ˜›

  komt er trouwens ook DLC voor de Wii?? Zo niet dan is dat stom ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ˜›