Joystick Junkies lanceert collectie Saints Row 2 kleding

Je hebt mensen die cosplayen en het geweldig vinden om rond te lopen in de kleding van bijvoorbeeld Darth Vader. Gelukkig kan het ook een stuk subtieler: ben je namelijk fan van Saints Row en wil je dit aan iedereen laten zien dan kun je je binnenkort vergrijpen aan de Saints Row collectie van Joystick Junkies. De collectie bestaat uit zes shirts, voor zowel mannen als vrouwen, en geheel toepasselijk een ‘hoodie’, een vest met capuchon. De collectie zal in Europa rond 10 november verkrijgbaar zijn.

De echte gangsta’s komen straks weer riant aan bod met Saints Row 2, het vervolg op Saints Row dat in september 2006 verscheen voor de Xbox 360. Ditmaal is het verhaal nog duisterder van aard en krijg je te maken met verraad en wraak, al zit er toch ook weer de humor in van het eerste deel. De stad is ditmaal opener dan ooit in welke game dan ook in het genre en om er doorheen te komen zijn er nieuwe voertuigen, zoals boten, vliegtuigen, motoren en helikopters toegevoegd. Ben je het zat om in je eentje de strijd aan te gaan, dan kun je kiezen om two-player co-op te spelen over het internet. Deze keer zal de game zowel op de Xbox 360 als de PlayStation 3 als de PC verschijnen, waardoor de Saints Row-franchise wellicht op een nog grotere groep fans kan rekenen.

Saints Row 2 is reeds verschenen PlayStation 3 en Xbox 360: de versie voor de PC volgt later. Wil je weten wat wij vinden van de over-the-top sandbox game? Check dan snel onze review.

  1.   
    gebruiker50081's avatar

    kijk bij runescape kleding heb ik zoiets van je bent nerd als je daar in loopt maar dit is wel lauw ๐Ÿ˜ฎ

  2.   
    nickykolkie's avatar

    cod4life schreef, "kijk bij runescape kleding heb ik zoiets van je bent nerd als je daar in loopt maar dit is wel lauw ๐Ÿ˜ฎ "

    runescape ๐Ÿ˜•

  3.   
    N360Gamer's avatar

    cod4life schreef, "kijk bij runescape kleding heb ik zoiets van je bent nerd als je daar in loopt maar dit is wel lauw ๐Ÿ˜ฎ "

    Idd dat shirt is best vet eigenlijk 8)

  4.   
    Overload14's avatar

    Dit shirt is echt mooi

  5.   
    Tha Destiny's avatar

    Ik vind dat shirt echt lelijk ๐Ÿ˜›

  6.   
    Machtaman's avatar

    Mooi hoor als je echt van houd ๐Ÿ˜›

  7.   
    mitchelltje9's avatar

    cod4life schreef, "kijk bij runescape kleding heb ik zoiets van je bent nerd als je daar in loopt maar dit is wel lauw ๐Ÿ˜ฎ "

    ja inderdaad runescape kleding wtf ๐Ÿ˜• maja dit ziet er wel geinig uit ๐Ÿ˜€

  8.   
    Darkknight's avatar

    ik denk dat ik het toch maar bij g-star hou xD anders word ik gezien als de game man van de school maar dat zwart shirt is wel leip hr 8)

  9.   
    S4p4t6m's avatar

    oomg jij bent een GN die hard, dan ben je toch een gamer wtf ๐Ÿ˜• , btw ik moet dit shirt wel hebben en G-star heeft iedereen wat is daar dan nog leuk aan…?
    Als dat shirt niet meer dan 30 gaat kosten vind ik het goed xD.

  10.   
    Tom's avatar

    Waar blijven de Saints Row G-Strings? 8)