Dragon Age: Origins bevestigd voor Xbox 360 en PlayStation 3

Het zat er al enige tijd aan te komen, maar dankzij de nieuwste editie van het magazine GameInformer is duidelijk geworden dat Dragon Age: Origins naast de PC ook voor de Xbox 360 en PlayStation 3 zal verschijnen. De PC-versie zal wel nog steeds de prioriteit krijgen en als eerste verschijnen, ergens begin 2009. De overige versies staan in de planning voor een release eind 2009.

Deze nieuwe RPG van ontwikkelaar BioWare staat al bij veel gamers hoog op het verlanglijstje en nu kunnen dus nog meer gamers blij worden gemaakt met Dragon Age: Origins.

Dragon Age: Origins is volgens ontwikkelaar BioWare de spirituele opvolger van Baldur’s Gate. Met Dragon Age: Origins gaan we terug naar de ‘roots’ van het genre, waarbij we een mix voorgeschoteld krijgen van fantasy-elementen met prachtige visuals, een emotionele verhaallijn, krachtige magie en spannende en brute combat. Daarnaast is je keuze voor een specifiek character van grote invloed op het verloop van de game en hoe de wereld op jou reageert.

Dragon Age: Origins verschijnt begin 2009 voor de PC. De game wordt eind 2009 ook voor de Xbox 360 en PlayStation 3 uitgebracht.

 1.   
  Tadao's avatar

  is dit die game van lucasarts en bioware samen?

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Volgens mij wel. En BioWare heeft hier grote plannen mee dus wordt echt een must-have voor RPG liefhebbers. 8)

 3.   
  Tadao's avatar

  lucasarts heeft naar mijn weten nie egt iets verknald,dus,dit word volgens mij (alsik de naam hoor)een topper,tenzij t zoiets als turn-based word (hebbik beetje gevoel van dattet zo is,zoals bij meeste dingen met zo’n naam) maar ik vertrouw lucas en bioware 😛

 4.   
  Uchiha linkz's avatar

  zijn er al Foto’s en trailers van deze game. ?

 5.   
  Tadao's avatar

  nope,tis nog maar een aankondiging