Begin november PS3-demo Tom Clancy’s EndWar

Deze week bracht Ubisoft een Xbox 360-demo uit van Tom Clancy’s EndWar, de veelbelovende actie-RTS die je met je stem kunt besturen. Het was tot op heden onduidelijk of men ook een demo voor de PlayStation 3 uit zal brengen, maar vandaag hebben we duidelijkheid gekregen.

Michiel Verheijdt, marketing manager bij Ubisoft, heeft ons laten weten dat begin november een PlayStation 3-demo van EndWar zal verschijnen. Nog heel even geduld dus voor PS3-gamers, maar de demo is in aantocht!

Tom Clancy’s EndWar speelt zich af in tijdens de Derde Wereldoorlog, waarbij er nieuwe AI, graphics, physics en animaties worden gebruikt die niet mogelijk waren voor de launch van de next-generation hardware. De game wordt helemaal opnieuw opgebouwd en zal geen samenraapsel zijn van andere games, waarbij het genre van Tom Clancy’s EndWar te vinden is bij de strategische oorlogsgames. De game legt een grote nadruk op actie boven het managen van resources en daarnaast kan je het spel volledig met je stem besturen.

Tom Clancy’s EndWar verschijnt 7 november voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De game is ook in ontwikkeling voor de Nintendo DS en een PC-versie volgt ergens in 2009.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Mooi dat ze ook voor ps3 gamers een demo uitbrengen. 🙂

  2.   
    stormtrooper's avatar

    Ik ga zeker de demo uitproberen. Maar ik ga toch voor World in conflict: Soviet assault!