Informatie over Collector’s Edition van The Sims 3

Electronic Arts heeft informatie bekendgemaakt over The Sims 3 Collector’s Edition. Dit pakket bevat de game zelf, een USB-stick in de vorm van een groene tol zoals die boven de hoofden van de Sims zweven, een exclusieve in-game sportwagen, een boek met tips en hints en een heleboel stickers.

Deze Collector’s Edition is al te pre-orderen in de Verenigde Staten, maar het is nog niet bekend vanaf wanneer we deze in Europa kunnen bestellen.

The Sims 3 belooft veel nieuws voor de doorgewinterde Sims-fanaat. De belangrijkste nieuwe feature is dat jouw Sim-wereld nu één groot, vrij geheel is! Geen vervelende onzichtbare muren meer elke keer als je even wilt gaan shoppen, maar complete vrijheid om de wijk te gaan verkennen. Alle componenten van jouw wijk zijn nu naadloos aaneengesloten en als gevolg daarvan zul je nu vrije beschikking hebben om je huis te verlaten wanneer je wilt.

Daarnaast is het systeem waarmee je je Sims karakters maakt flink op de schop gegaan. In The Sims 3 kan je jouw karakters veel realistischer en vrijer vormgeven. Dik of dun, tenger of gespierd, blank of Aziatisch; de keuze is aan jou. Hierbij komt ook dat elk van jouw Sims nu zijn eigen echte persoonlijkheid heeft. Volgens EA is iedere Sim zijn eigen iemand, jij kunt zelf je figuren vormgeven en deze zich laten ontwikkelen.

The Sims 3 verschijnt op 20 februari 2009 voor de PC.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Leuk, en waarneer komt de eerste uitbreiding?? HAHAHA 😆

 2.   
  matthijs 2088's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Leuk, en waarneer komt de eerste uitbreiding?? HAHAHA 😆 "

  llol 😆

 3.   
  perryv's avatar

  27 februari 2009 hoe zo?? 😛

 4.   
  Mrn.'s avatar

  Kan er niet op wachten man, lijkt me echt weer een topper te worden.

 5.   
  Machtaman's avatar

  Sims 3 😕 ik dacht dat ze stopten met de sims en verder met spore ginge ofzow 🙂

 6.   
  Babostainer's avatar

  Masterstef schreef, "Sims 3 😕 ik dacht dat ze stopten met de sims en verder met spore ginge ofzow 🙂 "

  dacht je echt dat ze gingen stoppen met sims? want als de the sims 3 uitkomt, hebben ze wel 2 zeer grote melkkoeien he!

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik download hem wel effe want vind niet zo boeiend sims, maar ja het is nu groter enzo dus ja en je kan zo naar de stad of buren lopen bijv. Ik wil dat wel eens zien maar ja ga hem er niet voor kopen want ik ben zo op de sims altijd uitgekeken

 8.   
  Umbra's avatar

  Crimineeltj schreef, "Ik download hem wel effe want vind niet zo boeiend sims, maar ja het is nu groter enzo dus ja en je kan zo naar de stad of buren lopen bijv. Ik wil dat wel eens zien maar ja ga hem er niet voor kopen want ik ben zo op de sims altijd uitgekeken"

  Wat heeft het voor zin om hem dan nog maar te downloaden, als je weet dat het je toch niet boeit?

 9.   
  NLkevvNL's avatar

  ik hoef em nieXD

 10.   
  torres9's avatar

  komt de sims 3 op de ps2?