Wii krijgt Lens Cleaner door problemen met Super Smash Bros. Brawl

Nintendo heeft vandaag bekend gemaakt dat het een Wii Lens Cleaner zal gaan uitgeven. Door de verschillende problemen met het lezen van double-layered discs, zoals Super Smash Bros. Brawl, die hier veel problemen mee vertoont, heeft het Japanse moederbedrijf besloten deze Wii Lens Cleaner te ontwikkelen. Deze zal er voor zorgen dat jij de DVD-drive van je Nintendo Wii helemaal schoon te kan houden.

De oorzaak van dit probleem zou wellicht te maken hebben met dat er zich teveel rook, zoals sigarettenlucht, in de Wii bevindt wanneer deze in rokerige ruimtes staat.

Over de prijs en de releasedatum van de Wii Lens Cleaner is echter nog niets vrijgegeven.

 1.   
  GutZilla's avatar

  Hopelijk gratis net zoals die siliconen hoesjes ๐Ÿ˜›

 2.   
  Lode's avatar

  Gratis zal dit hoogstwaarschijnlijk niet zijn, er zijn namelijk geruchten die de ronde doen dat het โ‚ฌ 6 zou kosten maar dit is nog niet bevestigd.

 3.   
  mitchelltje9's avatar

  GutZilla schreef, "Hopelijk gratis net zoals die siliconen hoesjes ๐Ÿ˜›
  "

  lol silicone hoesjes ๐Ÿ˜›

 4.   
  Mmore's avatar

  Als ze een product leveren dat problemen krijgt bij iets waarmee het gewoon behoort te werken, dan MOET het wel gratis zijn. Asociaal en wellicht illegaal als ze het niet gratis beschikbaar stellen.

 5.   
  Ma-x-rinus's avatar

  Wel grappig maar ik heb spijt dat ik een Wii heb gekocht.. De Xbox is nu 150โ‚ฌ en het enige spel waar ik op de Wii plezier van heb is Guitar Hero.. en op de Xbox is hij veel beter >.<

 6.   
  mrxthereal's avatar

  Het zou inderdaad belachelijk zijn als ze dit ook nog gaan verkopen, het product hoort gewoon normaal te werken, niet kapot te gaan zonder iets als sigarettenlucht. Ik ga toch ook geen accesoires kopen voor mijn dvd speler als ik wil dat hij werkt?

 7.   
  Fawaka-W's avatar

  ben blij dat ik nog wat geld voor me Wii heb kunnen krijgen. (300 euro)
  Precies optijd verkocht (in combo met me collectie Cube games )