Mogelijk meerdere jaren tussen release delen StarCraft II

Eerder konden we je al vertellen dat StarCraft II uit drie delen zal bestaan en nu blijkt, helaas voor de fans, dat er minimaal een jaar zal zitten tussen de releases van de verschillende delen. Sterker nog: waarschijnlijk zullen er meerdere jaren tussen de verschillende delen van de StarCraft II trilogie zitten, zo blijkt uit een interview met een van de producers.

StarCraft II is het langverwachte vervolg op StarCraft, de real-time strategygame die alweer tien jaar geleden het hele genre op zijn kop zette. Ook dit tweede deel speelt zich weer in de toekomst af en draait om de intergalactische oorlog tussen de Protoss, Terran en Zerg. Uiteraard heeft men alle units van tien jaar geleden niet één-op-één overgezet, maar zijn er een heleboel nieuwe units aan het spel toegevoegd maar is de balans toch behouden, aangezien dit het grote speerpunt van StarCraft was en zal blijven.

StarCraft II zal begin 2009 verschijnen voor de PC.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ik wist dat Blizzard perfectionistisch was, maar dit is wel een beetje overdreven 😛

  2.   
    Julius's avatar

    weten ze onderhand dan niet wat ze van plan zijn? ze zijn toch al een heel eind op weg met die game…

  3.   
    °GN° Nyiri_001's avatar

    Hmmm, misschien een van de redenen waarom ik deze niet koop? 😳

  4.   
    Tadao's avatar

    NOG MEER UITSTEL? D:

  5.   
    kelstar's avatar

    te overdreven echt 😉

  6.   
    kelstar's avatar

    koop aleen met veel vantasie

  7.   
    Fidelty's avatar

    Ik neem aan dat ze StarCraft 2 naar een heel nieuw level willen brengen als je kijkt naar de RTS games. De fans hebben natuurlijk wel hoge verwachtingen van de game, omdat SC1 eigenlijk al de gamewereld op zijn kop zette.