Een kijkje in het gerenoveerde San Vanelona in Skate 2 trailer

Er zijn vijf jaren verstreken en dan moet ook je lievelings skate-stad wel enigszins veranderd zijn. San Vanelona krijgt een oppoetsbeurt voor Skate 2 en in deze trailer laten de developers zien wat de belangrijkste veranderingen zijn.

Skateboardmekka San Vanelona is volgens de pro’s van de eerste Skate niet meer wat het ooit was, ook de held van het toendertijd zo perfecte San Vanelona moest elders skateboarden vanwege de te hoge beveiliging op de straten. Vijf jaar later keren de proskateboarders echter weer terug, waaronder jij. Aan jou en de skateboarders de taak om het onaangeraakte, maar erg potiëntele skategebied “New San Vanelona”, weer te veranderen in waar het ooit zo bekend om stond: hét skateboard mekka. In je rugzak zit deze keer een extra grote zak tricks (waaronder footloose grabs, handplants, fingerflips), de mogelijkheid om voorwerpen te verplaatsen, van je plank af te stappen en natuurlijk je o zo belangrijke creativiteit.

Skate 2 verschijnt voor de Xbox 360 en PlayStation 3, wanneer is niet bekend.

  1.   
    GutZilla's avatar

    Ziet er super BREED uit! 8)

  2.   
    ricklolps3's avatar

    het is wel goed hoor maar ik denk dat de gameplay veelste druk word met al die nieuwe tricks er bij zijn gekomen 😮

  3.   
    Tom's avatar

    ”ricklolps3″ schreef, "het is wel goed hoor maar ik denk dat de gameplay veelste druk word met al die nieuwe tricks er bij zijn gekomen 😮 "

    De controls zijn geordend gehouden en wat voor bewegingen met de knoppen en sticks wat voor tricks representateren spreken voor zich. Misschien zien we dat wat beter uitgelegd terug in een volgende trailer.

  4.   
    ps3 gek's avatar

    Tharduz schreef, "

    ”ricklolps3″ schreef, "het is wel goed hoor maar ik denk dat de gameplay veelste druk word met al die nieuwe tricks er bij zijn gekomen 😮 "

    De controls zijn geordend gehouden en wat voor bewegingen met de knoppen en sticks wat voor tricks representateren spreken voor zich. Misschien zien we dat wat beter uitgelegd terug in een volgende trailer. "

    Maakt me niet uit hoe ze het aanpakken, ik b en blij dat ze er meer tricks in hebben gedaaan, dat je kunt lopen met je board en dat de city nu nog mooier is! 8) Die uitgebreide player editor is natuurlijk ook helemaal TOP!!! 😆