Meer Guitar Hero: On Tour Decades screenshots en info vrijgegeven

Rocken op een gitaar doe je tegenwoordig overal en dat zonder gitaar nog wel. Met behulp van Guiter Hero: On Tour werd het mogelijk gemaakt om in de bus, trein of auto gitaar te spelen op je Nintendo DS. Guitar Hero: On Tour Decades neemt dat nog een stapje verder en daar hebben we bewijs van ook: maarliefst vijf screenshots en een hoop vrijgegeven informatie betreffende Decades.

Zo is bekend gemaakt dat de venues waarin gespeeld zal worden bekende plekken uit de rockhistorie zullen voorstellen en dat ook de nummers die speelbaar zijn kunnen dateren van de 70’s tot aan hedendaagse rockscene. Ditmaal zijn er ook in plaats van slechts één career, drie uiteenlopende campaigns speelbaar, bestaande uit Lead Guitar-, Bass Guitar- en Guitar Duel-career. De vernieuwde multiplayer modi beschikken over de mogelijkheid om ook te strijden tegen elkaar met de nummers van de vroegere Guitar Hero: On Tour, vice versa werkt dit evenals.

Guitar Hero: On Tour Decades is een uitgebreide versie van voorloper On Tour. In dit deel is sprake van maarliefst 28 nieuwe nummers, een verbeterde lay-out, een hoop nieuwe kleding en characters en een handvol nieuwe, al dan niet bizarre gitaren. Ook deze game maakt weer gebruik van de Guitar Hero Grip voor je Nintendo DS en is ook draadloos te gebruiken voor een potje rocken tegen de eerdere Guitar Hero: On Tour.

Guitar Hero: On Tour Decades verschijnt op 16 november voor de Nintendo DS.

 1.   
  ricklolps3's avatar

  hahah is best lachen maar ik ga het niet kopen 😆

 2.   
  Tom's avatar

  ”ricklolps3″ schreef, "hahah is best lachen maar ik ga het niet kopen 😆 "

  Wellicht kun je het een keer proberen, de eerste keer On Tour haalde mij namelijk in één klap over om het spel te kopen en dat verdient zeker een pluim.

 3.   
  mitchelltje9's avatar

  dit spel is vet he 😀