Konami: Online-mode Pro Evolution Soccer 2009 flink verbeterd

FIFA 09 is nog maar net uit of zijn grootste concurrent Pro Evolution Soccer 2009 bereidt zich al voor op zijn release: het zal weer een heus gevecht worden tussen de twee rivalen.

Shingo Takatsuka, producer van Pro Evolution Soccer 2009, heeft aangekondigd dat de online multiplayer van PES 2009 een topper van formaat zal worden. Hij geeft toe dat het vorig jaar niet veel soeps was en dat er veel problemen waren met het verbinden, zo kon de online gameplay zich niet optimaal uiten.

Dit jaar hebben ze de online functie heel goed uitgespit en hebben ze de multiplayer van overal ter wereld getest, zodat iedereen, ook de mensen met een slechte verbinding, het spel goed kunnen spelen online.

Pro Evolution Soccer zal zoals verwacht weer een stuk meer opgepoetst worden en de voetballers zullen er weer realistischer uit gaan zien. Daarnaast zijn er weer nieuwe moves uit te voeren, kunnen we de game naar onze eigen wensen aanpassen en kunnen we nieuwe controle-mogelijkheden verwachten.

Pro Evolution Soccer 2009 zal in de herfst van 2008 uitkomen op PC, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3 en PSP. De Wii-versie ligt pas in het voorjaar van 2009 in de winkels.

  1.   
    Mrn.'s avatar

    FIFA 😀 .