EA onthult Cops and Robbers modus van Need for Speed Undercover

Electronic Arts heeft vandaag wat meer onthuld omtrent de multiplayer van Need for Speed Undercover. In het bijzonder kwam hierbij de mode Cops and Robbers aan bod. Cops and Robbers is een actievolle team-based modus waarbij twee teams van vier personen tegen elkaar gaan strijden. Het ene team van dieven moet een pakketje ergens ophalen en vervolgens afleveren bij een drop-off locatie, terwijl het team van de politie deze levering moet zien te voorkomen.

Volgens executive producer Bill Harrison levert Cops and Robbers een intense ervaring op. Hij verklaarde:

    “High-intensity police chases are a signature component of Undercover and this extends to the multiplayer experience as well. The cops and robbers mode will thrust players into adrenaline-pumping battles as they utilize the Heroic Driving Engine to deliver or prevent the delivery of the package to the safe house.”


Need for Speed Undercover is de titel van de nieuwste telg uit de serie. EA heeft langer aan deze game gewerkt dan voorgaande delen, om voor meer creativiteit en kwaliteit te zorgen. In Undercover speelt vooral een uitgebreide verhaallijn een grote rol. Het verhaal wordt verteld middels live action filmpjes waar een uitzonderlijk groot budget voor is vrijgemaakt. Verder zal ook de politie weer terug zijn nadat die uit het vorige deel waren geschrapt. Verwacht dus achtervolgingen op hoge snelheid over de snelweg met de hete adem van een smeris in je nek.

Need for Speed Undercover zal op 21 november uitkomen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo DS.

  1.   
    Bello 2185's avatar

    Dat lijkt mij wel gaaf! 🙂 Ga deze game zeker halen.

  2.   
    ckerigon's avatar

    ben benieuwd of er een schademodel in de wii versie zit.

  3.   
    M@tthijs's avatar

    klinkt cool zeg 8)

  4.   
    Rock-in's avatar

    Dit moet wel gigantische crashes gaan veroorzaken. Iedereen is dan gefocust op het pakketje en streeft er naar om dat pakketje te pakken. Vervolgens word er dwars door alles heen gereden, kan dus nog leuk worden. 😛

  5.   
    Mrn.'s avatar

    Maar als de dieven het pakketje moeten ophalen, dan wachten de agenten toch gewoon bij het pakketje op hen 😛 ?

  6.   
    JayRoen O’neal's avatar

    Moet je wel weten waar het pakketje is als je het wil onderscheppen 😉

  7.   
    -050- Critical's avatar

    marintje schreef, "Maar als de dieven het pakketje moeten ophalen, dan wachten de agenten toch gewoon bij het pakketje op hen 😛 ?"

    ja maar dan scheur je toch snel langs en snaai je hem mee:)

  8.   
    Alias's avatar

    Dit kan nog eens leuk gaan uitpakken. Kan natuurlijk weer mooie failures opleveren. Politie staat de boeven op te wachten en terwijl ze staat te wachten jatten ze het pakketje snel achter hun weg, waardoor de politie dus met zijn allen snel wil omdraaien om er achter aan te gaan waardoor ze dus tegen elkaar op botsen en de boeven een mooie voorsprong krijgen. 8) 😆

  9.   
    7lotus94's avatar

    Nice! ik word steeds enthousiaster van deze game 😀