Geen luxe Guitar Hero 4-bundels voor Europa

Volgens een bericht van Eurogamer zullen er geen luxe Guitar Hero World Tour bundels gaan verschijnen in Europa. De bundels bevatten, naast het complete pakket aan instrumenten plus de game, aardige extraatjes als opladers, instrumentzakken, sleutelhangers en t-shirts. De volledige bundel zou 240 dollar bedragen, een bedrag waar je tegenwoordig met gemak een 360 voor koopt. Geen voordelige bundel voor Europa dus. Een releasedatum laat ook nog op zich wachten, al mikken retailers op een release komende maand, de zevende van november. Activision zal binnenkort de definitieve releasedatum bekendmaken.

Je mag dan een goede solo spelen, maar nu is het tijd om de wereld in te trekken. Samen met drie vrienden die de drums, microfoon en basgitaar bespelen, zal je de wereld overtrekken en met andere bands strijden voor glorie, roem en geld. Dat is wat Neversoft, Activision en RedOctane willen bereiken met Guitar Hero World Tour. Bij het spel zullen drums met bekkens zitten, een herontworpen gitaar en de mogelijkheid om een band te vormen. De creatievelingen onder ons kunnen voor hun band een eigen logo ontwerpen, hun personages naar smaak uitdossen en zelfs eigen muziek maken. Volledig nieuw is namelijk een mode waarin je zelf muziek kan maken, met volgens de makers alle tools die je nodig hebt om goede digitale rock te produceren.

Voorzien van touch-sensitive instrumenten, een uitgebreide Music Maker om vrije nummers en solo’s op te nemen, en de mogelijkheid om makkelijk muziek te delen met anderen, belooft World Tour een waar spektakel te worden. Ook zal men uitgebreid downloadable content ondersteunen, zoals het downloaden van een single, track packs en zelfs hele albums kunnen in de toekomst gedownload worden om in Guitar Hero: World Tour te gebruiken.

Guitar Hero: World Tour moet in de herfst verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii en PlayStation 2. Een PC-versie lijkt ook in ontwikkeling te zijn.

  1.   
    Mrn.'s avatar

    Opeens veel nieuws over dit onderwerp of niet?

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    marintje schreef, "Opeens veel nieuws over dit onderwerp of niet?"

    Het is ook een vette game 😛 , en hij komt ook al bijna uit 😀

  3.   
    Mick.W's avatar

    Ik heb nog een vraag. Kan je de GH:WT instrumenten ook los kopen of moet je persé dat volle pakket kopen. Dit vraag ik omdat ik alleen de game + drumstel wil (gitaar heb ik van GHII).

    Ps. als je het wel los kunt kopen dan nog wanneer en voor hoeveel?

  4.   
    Julius's avatar

    hij kost hier 190 volgens mij

  5.   
    TotalPicnic's avatar

    ik had afgrijselijke verhalen gehoord over de prijzen van de instrumenten.
    maar, 240 dollar voor een luxe set? das niks

  6.   
    Ma-x-rinus's avatar

    ”veyron92″ schreef, "ik had afgrijselijke verhalen gehoord over de prijzen van de instrumenten.
    maar, 240 dollar voor een luxe set? das niks"

    ik vind ”niks” persoonlijk te overdreven :P… ik heb het geld namelijk nog lang niet bij elkaar xD