Civilization Revolution krijgt gratis downloadable content

Vandaag is bekend gemaakt dat donderdag 9 oktober exclusieve downloadable content zal verschijnen voor Civilization Revolution op de PlayStation 3.

De nieuwe content, het Brave New Worlds map pack, zal vier nieuwe singleplayer maps met zich meebrengen. Meer informatie is hierover nog niet bekend. Er zal ook een scenario pack beschikbaar komen, die te downloaden is voor € 0,99 van het PlayStation Network. Het zogeheten Victory Pack zal je drie nieuwe scenario’s voorschotelen, waarin je jouw strategische vaardigheden de vrije loop zal kunnen laten gaan.

Civilization Revolution moet dezelfde epische game worden als het voorheen al was op de PC, waarbij de game volledig wordt afgestemd op het platform waarop je de game kunt spelen. Er zijn 16 beschavingen om naar de overwinning te leiden in een strategische, turn-based ervaring vol met bekende historische leiders waar je mee kunt spelen of tegen moet strijden. Daarnaast zal Civilization Revolution ook voorzien worden van een uitgebreide multiplayer, voorzien van geïntegreerde video en voice-chat, waarbij je kunt kiezen uit spelmodi als team-based, head-to-head en free-for-all. Ook zal er de mogelijkheid zijn om te kiezen tussen unranked en ranked matches, voorzien van scorelijsten en vrij te spelen achievements. Er is ook al downloadbare content beloofd, dat enige tijd na de release van de game uitgebracht zal worden.

Civilazation Revolution is inmiddels verschenen op de Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo DS.

  1.   
    Mrn.'s avatar

    Waarom nu 0.99, dat is toch zo irritant he!

  2.   
    delta62's avatar

    Tja het is toch maar 0.99 cent, meestal op de xbox moet je er 800MP voor betalen 🙁

  3.   
    PS3Killer's avatar

    ”delta62″ schreef, "Tja het is toch maar 0.99 cent, meestal op de xbox moet je er 800MP voor betalen 🙁 "

    Iid, zie het vanuit de positieve kant, als PS3 bezitter ben ik allang blij dat ik niet voor m’n online functie hoef te betalen, dus wat maakt die éne euro dan nog uit?