PS3-versie Eternal Sonata in de planning voor februari 2009

Atari heeft vandaag laten weten dat de PlayStation 3-versie van Eternal Sonata bij ons in februari van het nieuwe jaar zal verschijnen. De game over de bekende componist Chopin verscheen eind 2007 al voor de Xbox 360, maar het wachten moet zeker beloond worden.

De ontwikkelaar heeft de extra tijd gebruikt om nieuwe quests, gevechten en zelfs meerdere eindes aan de game toe te voegen. Daarnaast zijn nu ook de personages Crescendo en Serenade speelbaar, zijn er extra kostuums beschikbaar en bevat de game nog meer muziek van Chopin.

Eternal Sonata is een authentieke role-playing game voor de Xbox 360 en PlayStation 3 met fantastische graphics en 3D-modellen. De game staat in het teken van muziek en een droomwereld, want de game speelt zich namelijk niet zomaar ergens af, nee, het speelt zich af in het hoofd van de componist Frederic Chopin.

Frederic Chopin was namelijk een nogal dromerig type, vandaar ook dat de gehele game zich afspeelt in een droom van deze op sterven liggende man. In deze fantasiewereld maak je kennis met verschillende personages, met in de hoofdrol Polka. Samen met Polka en diverse andere personages neem je het op tegen de kwade Count Waltz.

Eternal Sonata verscheen eind 2007 voor de Xbox 360. In februari 2009 komt de game uit voor de PlayStation 3.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Zo te zien is dit weer zoon wierde japanse game, die niet echt boeiend is aan de reacties te zien 😆