Na teaser nu ook concept art TimeSplitters 4

Het lijkt er op dat we binnenkort een officiële aankondiging van TimeSplitters 4 krijgen, want afbeeldingen en teasers druppelen langzaam binnen. Zo ook de nieuwste concept art van de game. Hieronder zijn de nieuwste drie afbeeldingen vrijgegeven van de game. Volgens Free Radical is dit de uitkomst als je een gestoorde met een perverseling kruist.

Saillant detail: de afbeelding van de ietwat kinky zuster met kettingzaag is getiteld “Sister Jobeth Vs Zombie Apocalypse”. Het ziet er dus naar uit dat Jobeth Casey, een oude bekende, zal terugkeren. Dat ook Cortez dus weer van de partij zal zijn kunnen we met grote zekerheid wel stellen.

[SCREENSHOTS]

TimeSplitters 4 is de nieuwste game van ontwikkelaar Free Radical Design. De eerste drie delen van de game waren absurd, vol actie en overgoten met vreemde humor. De games waren snelle, arcade-achtige shooters met veel kleur en een grote variatie aan wapens. TimeSplitters 4 moet haar eer gaan verdedigen op de huidige generatie consoles. De eerste beelden duiden er op dat we opnieuw te maken hebben met dezelfde humor, dus het wachten is nu nog op de gameplay zelf.

  1.   
    Darkknight's avatar

    vroeg of laat kom je haar toch echt eens tegen… het meisje met de kettingzaag

  2.   
    Uchiha linkz's avatar

    lol die aap is lache ahah 😀

  3.   
    GutZilla's avatar

    Vet, ander stijltje dan andere games van Timesplitters…

  4.   
    Overload14's avatar

    Cat racing undergrounds 😀

  5.   
    EEkh00rn's avatar

    16:45 Na teaser nu ook concept art TimeSplitters 4 [4] daar staat naast Wii, betekend dit dat hij ook voor de wii komt…?