Gamersnet.nl

Battlefield: Bad Company krijgt gratis Map Pack

DICE en EA hebben aangekondigd dat ze eind deze maand een gratis Map Pack zullen vrijgeven voor Battlefield: Bad Company. Het zou gaan om vier multiplayer maps, namelijk twee voor de Conquest mode en twee voor de Gold Rush mode. De maps zullen mode speciek zijn, je zal dus geen map van de Conquest mode in Gold Rush mode kunnen spelen.

In oktober zal er ook een patch verschijnen waar enkele bugs zullen worden verholpen maar meer informatie is hier nog niet over bekend, we houden je op de hoogte hiervan.

Deze gratis Map Pack voor Battlefield: Bad Company zal eind oktober verschijnen voor zowel de Xbox 360 als de PS3.

Battlefield: Bad Company, de nieuwste telg van Digital Illusion, legt vooral, in tegenstelling wat we inmiddels gewend zijn van de franchise, de nadruk op de singleplayer actie. De game is gebaseerd op de film Three Kings uit 1999, waarin een squad goed getrainde soldaten achter de vijandelijke linies goud en ander waardevol spul probeert te gappen. Battlefield: Bad Company heeft een meeslepende, filmische singleplayer met donkere humor enĀ een omgeving wat tot de grond toe afgebroken kan worden.

Battlefield: Bad Company is op 27 juni 2008 verschenen voor Xbox 360 en PS3.