Nieuwe screenshots van Mortal Kombat vs. DC Universe

Mortal Kombat vs. DC Universe is de nieuwste telg in de actievolle Mortal Kombat-serie. Uitgever Midway heeft vandaag nieuwe screenshots van de game vrijgegeven, die je hieronder kunt bekijken.

Voor de eerste keer nemen Scorpion, Sub-Zero en vele andere Mortal Kombat vechters het op tegen DC Universe superhelden, zoals Batman en Superman. De game kent een nieuw vechtsysteem met onder andere Freefall Kombat en Klose Kombat.

De werelden waarin je vecht bestaan uit meerdere arena’s en Freefall Kombat houdt in dat je een tegenstander door een gebouw of muur kunt slaan en ze kunt blijven bevechten tot je bij de nieuwe arena bent aanbeland. Klose Kombat laat je op korte afstand vechten, waarbij je op een brute wijze te maken krijgt met gescheurde kleding en blauwe plekken. Mortal Kombat vs. DC Universe kent ook een avontuurlijke singleplayer, voorzien van een sterke verhaallijn en twee unieke perspectieven.

Mortal Kombat vs. DC Universe verschijnt eind dit jaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Xtremie's avatar

    Lijkt me wel vet om een fatality bij superman te doen ๐Ÿ˜†

  2.   
    Overload14's avatar

    deze gak toch ni kope denk ik

  3.   
    PaNNa's avatar

    Ik wil toch eerst een review zien. ๐Ÿ™‚

  4.   
    Fawaka-W's avatar

    volgensmij was deze zonder fitality.. dacht dat dc dat niet wou doen ofoz

  5.   
    PS3Killer's avatar

    Ligt dit nou aan mij of ziet dit er echt heel slecht uit? Ik bedoel, die eerste 2 screenshots, daar kan ik bijna blokjes zien……….. ๐Ÿ˜ฎ

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik hoop dat dit niet weer zun Aracade game is er moet deze keer wel een goed verhaal inziten ๐Ÿ™‚

    GN-Surinamer schreef, "volgensmij was deze zonder fitality.. dacht dat dc dat niet wou doen ofoz"

    alle Mortal Kombat-personages en alle schurken uit DC Universe fatalities krijgen. De helden van DC die meestal niet doden, zullen ‘brutalities’ krijgen, een variant op de fatality, die niet dodelijk is