Left 4 Dead pre-orders ver boven The Orange Box

In een interview heeft Doug Lombardi, de vice-president makerting van Valve, onthuld dat, hoewel het moeilijk is verkoopdoelen te stellen voor een nieuwe game, Left 4 Dead het goed doet in verhouding tot The Orange Box. Op dit moment staan de pre-odercijfers van Left 4 Dead ruim 40% boven die van The Orange Box. Dit houdt ook verband met een promotie actie die 10% korting geeft. Lombardi:

    “And one could assume this trend over Orange will continue as the pre-launch demo hits and the largest consumer advertising campaign for any Valve game begins on buses, buildings, billboards, TV, magazines, and web sites in the next couple weeks.”

De statistieken zijn overigens alleen van retailers, de pre-orders via Steam zullen pas later deze maand beginnen.

Left 4 Dead is een stevige multiplayer shooter, waarbij het survival-horror genre en coöperatieve gameplay centraal staan. Hoewel er nog niet heel veel officieel bekend is gemaakt, lijkt het erop dat er een strijd gaande is tussen twee teams: 4 ‘survivers’ en ‘the infected’, een groep zombies waarvan er vier typen met speciale krachten zijn.

Left 4 Dead zal op 21 november uitkomen op de Xbox 360 en PC.

  1.   
    Pack Leader's avatar

    Dat doen ze goed, maar de orange box is ook niet helemaal geweldig :P. Maar toch best nice gedaan. 🙄

  2.   
    mrxthereal's avatar

    Pack Leader schreef, "Dat doen ze goed, maar de orange box is ook niet helemaal geweldig :P. Maar toch best nice gedaan. 🙄 "

    WTF? The Orange Box niet helemaal geweldig? Niet geweldig nee maar FENOMENAAL, ik weet niet of je überhaupt een van de games van the orange box hebt gespeeld maar het zijn stuk voor stuk topgames, met voor mij persoonlijk uitblinkers portal en vooral Team Fortress 2.

    OT: Valve levert kwaliteit en ondersteund zijn games goed net als met Team Fortress 2 en nu krijgen ze daar de voordelen van :D. Deze staat ook zeker op mijn verlanglijstje, echt een topgame 😀

  3.   
    Ranieboy's avatar

    orange box was wel goed maar was meer een verzameling spellen
    dit is weer een compleet nieuw spel

  4.   
    FrozenFury's avatar

    Ranieboy schreef, "orange box was wel goed maar was meer een verzameling spellen
    dit is weer een compleet nieuw spel"

    Idd 🙂

    Er staat trouwens een kleine fout in de titel “Lef 4 Dead” ( Niet dat ik wil muggenziften 😛 )

  5.   
    Rideo Mortem's avatar

    FrozenFury schreef, "

    ”Ranieboy” schreef, "orange box was wel goed maar was meer een verzameling spellen
    dit is weer een compleet nieuw spel"

    Idd 🙂

    Er staat trouwens een kleine fout in de titel “Lef 4 Dead” ( Niet dat ik wil muggenziften 😛 )"

    Fixed =)

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dus de PS3 versie is definitief uitgesloten 😮 Jammer !

  7.   
    Johnnyboy15nl's avatar

    Klopt de The Orange Box is een goede box daar is niks mis mee, maar destijds waren er veel gamers die bijvoorbeeld alleen waren geintreseerd in Half-life 2 Episode 2 of in een of twee van de andere vijf games (Portal, Team Fortress 2, Half-life 2, Half-life 2 Episode 1). die je in The Orange Box terug vind. En ik denk dat de meeste gamers op dat moment al Half-life 2 en Episode 1 al hadden en het nut er niet van inzagen om de The Orange Box te kopen met twee games die ze al hadden. The Black Box (Half-life 2 Episode 2, Portal en Teeam Fortress 2) die is geannuleerd had beter verkocht!

  8.   
    -050- Critical's avatar

    hmm ik vind left 4 dead ook gewoon supervet 🙂