Nintendo komt met oplossing voor opslagprobleem van de Wii

Nintendo komt met een oplossing voor het opslagprobleem van de Wii. Momenteel heeft de Wii 512mb aan opslag en dat is te weinig voor de gamer die graag virtuele games en WiiWare titels downloadt. De downloadbare games zijn erg populair bij de oudere generatie, Mario en Sonic doen het nog altijd goed in deze grafische toptijden.

Er zal een update voor de Wii komen die het mogelijk zal maken games te downloaden en te spelen vanaf een SD kaart. Dit geldt alleen voor WiiWare en Virtual Console-titels. De update zal in de lente van 2009 ingevoerd worden in Japan, over Europa en Amerika is nog niet gesproken. We houden jullie op de hoogte!

 1.   
  -050- Critical's avatar

  tsjaa een sd kaart die lopen ook weer vol:P een hdd is beter maar hoe ga je dat nog veranderen ๐Ÿ™„ dus het lijkt mij een degelijke en goede en goedkope oplossing thumbs up nintendo! ๐Ÿ™‚

 2.   
  ricklolps3's avatar

  )wtw(Critical schreef, "tsjaa een sd kaart die lopen ook weer vol:P een hdd is beter maar hoe ga je dat nog veranderen ๐Ÿ™„ dus het lijkt mij een degelijke en goede en goedkope oplossing thumbs up nintendo! ๐Ÿ™‚ "

  IK vind een SD kaart wel goed voor de WII hoor ๐Ÿ˜†

 3.   
  M@tthijs's avatar

  Ja ๐Ÿ˜†

 4.   
  GutZilla's avatar

  Waarom maken ze niet gewoon een externe harde schijf die alleen aan te sluiten is op de wii…

 5.   
  mitchelltje9's avatar

  ow leuk ๐Ÿ˜›

 6.   
  ckerigon's avatar

  had liever een HDD

 7.   
  perryv's avatar

  daardoor word het makelijker gedownloaden spellen te spellen dus dat is niet slim van ze…