Alan Wake komt deze maand weer tot leven met een nieuwe trailer

Alan Wake is eigenlijk al tijden van de radar verdwenen. Even leek het erop dat de game tijdens de aankomende Tokyo Game Show getoond zou worden, maar dit werd kort daarna alweer ontkracht.

Toch kunnen we deze maand weer een teken van leven verwachten, want volgens de Finse website Peleeja kunnen we op 15 oktober een nieuwe trailer van Alan Wake zien. Deze trailer wordt tijdens de Finse première van de Max Payne-film vertoond.

Volgens hetzelfde bericht heeft Peleeja aankomende vrijdag al wat meer informatie omtrent Alan Wake voor ons in petto. We houden het scherp in de gaten…

Alan Wake is een psychologische actie-thriller, dit is voor games een nieuw genre en laat film en game zo weer een stap dichter tot elkaar komen. De game speelt zich af in Bright Falls, een idyllisch Amerikaans dorpje in de staat Washington. De speler stapt in de schoenen van Alan Wake, een succesvolle schrijver van horror-boeken. De beste man is bezig met het schrijven van een nieuw boek over zijn meest afschuwelijke nachtmerries, in de game worden de nachtmerries natuurlijk werkelijkheid en moet Alan zich hier uit zien te redden.

Lees hier onze preview van Alan Wake.

Alan Wake zal in 2009 verschijnen voor de PC (Windows Vista) en Xbox 360.

  1.   
    -050- Critical's avatar

    zekr in de gaten houden 8) want dit is echt een juweeltje alleen is hij idd een tijdje weggeweest:S

  2.   
    Wouter's avatar

    Oh ja! Ik weet het weer. Ik dacht dat deze game al uit was. 😳 Deze werd grafisch echt ontzettend mooi volgens mij. πŸ™‚

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Al lang niks meer gehoord van deze game, ben blij dat ze er nog aan werken πŸ˜›

  4.   
    ps3 gek's avatar

    Cabooter schreef, "Oh ja! Ik weet het weer. Ik dacht dat deze game al uit was. 😳 Deze werd grafisch echt ontzettend mooi volgens mij. πŸ™‚ "

    Helaas Xbox exclusive. Toen ik 2 jaar geleden ofzo de eerste trailer zag, dacht ik echt van “wow”. Maar inmiddels zijn bijna allle games grafisch zo goed als deze zich in de trailer toonde. Ik denk ook niet dat dit echt mijn genre is. Lijkt me daarentegen wel echt gaaf om een keer te spelen voor de afwisseling. (Afwisseling in games is iets waar ik van houd πŸ˜› )

  5.   
    delta62's avatar

    Weer een vette Xbox 360 titel om in de gaten te houden! Microsoft blijft gewoon met goede games komen, Keep up the good work!

  6.   
    Ment@l's avatar

    uhm nee deze is ook voor de pc;) staat hierboven

  7.   
    ChielB's avatar

    Maar console-exclusive voor de Xbox 360. πŸ˜‰