Funcom gaat Age of Conan servers samenvoegen

Ontwikkelaar Funcom van de MMORPG Age of Conan heeft besloten om een aantal servers samen te voegen ter optimalisatie van de gameplay. De ontwikkelingen volgen na het terugtreden van een mede-oprichter van Funcom, die zich niet langer kon vinden in bepaalde elementen van de game na de launch. De huidig directeur, Craig Morrison, verklaarde als volgt:

  “It’s important for us to ensure the best gameplay experience for you all, and more healthy populations on each and every server will make sure we maintain healthy communities for the game in the future.”

Het samenvoegen zal waarschijnlijk wel nog even op zich laten wachten, aangezien het een complex werkje is waarbij Funcom er voor garant wil staan dat guilds en spelers op de best mogelijke wijze door kunnen spelen op de nieuwe server.

Verder kwamen er nieuw zicht op de directX 10 functionaliteit voor Age of Conan. Morrison vertelde dat de nieuwe functies met de volgende update naar de testservers komen. Wanneer de opties vervolgens naar de andere servers komen is niet bekend, en hangt ook mede af van de test-termijn. Als opwarmertje meldde Morisson het volgende:

  “Having done some reviews of it internally over the last few weeks I can admit that a few of the features really do give some added visual punch. I know it’s a feature that is long awaited and I can assure you the technical folk here are working flat out to try and get the version in a state where it can be considered for live release,”
Age of Conan: Hyborian Adventures logo

Age of Conan: Hyborian Adventures is een MMORPG gebaseerd op het boek “The Hour of the Dragon”. In een wereld met wrede goden, mythische wezens, verloren beschavingen en een worstelend menselijk ras, heeft de machtige Conan zich opgewerkt tot koning van Aquilonia. Maar zijn heerschappij staat op instorten door de bedreiging van oude, kwade machten. In deze fantasy-wereld maak je kennis met zwarte magie en brute gevechten. In dit duistere universum mag jij een boodschapper van de dood worden. Geen vrolijke omgevingen, geen speelse zoektochten, maar een afbrokkelend rijk waarin een hevige strijd uitgevochten wordt.

Age of Conan: Hyborian Adventures is inmiddels verschenen voor de PC.

 1.   
  -050- Critical's avatar

  wat bedoelen ze hier precies mee:oops: ik snapte het niet helemaal πŸ™„

 2.   
  ckerigon's avatar

  )wtw(Critical schreef, "wat bedoelen ze hier precies mee:oops: ik snapte het niet helemaal πŸ™„ "

  Ik ook niet πŸ˜›

 3.   
  MauriceV's avatar

  kitt.h.3″][quote=”)wtw(Critical schreef, "wat bedoelen ze hier precies mee:oops: ik snapte het niet helemaal πŸ™„ "

  Ik ook niet πŸ˜›
  [/quote]

  ik denk dat ze een aantal servers in een sever zetten zodat er meerdere spelers op 1 server zitten en dus meer interactie met andere spelers en dat is weer beter voor guilds etc