Wat is nieuw, wat is oud en wat is verbeterd in verse Skate 2 trailer

Developers, producers en zelfs pro skaters hebben het allemaal over Skate 2 gehad. Ze beloofden ons meer mogelijkheden, meer tricks, maar vooral: meer vrijheid. In deze trailer geven we twee producers de kans eens uit te praten over enkele nieuwe features van Skate 2, met wellicht een vleugje zwarte humor.

Skateboardmekka San Vanelona is volgens de pro’s van de eerste Skate niet meer wat het ooit was, ook de held van het toendertijd zo perfecte San Vanelona moest elders skateboarden vanwege de te hoge beveiliging op de straten. Vijf jaar later keren de proskateboarders echter weer terug, waaronder jij. Aan jou en de skateboarders de taak om het onaangeraakte, maar erg potiëntele skategebied “New San Vanelona”, weer te veranderen in waar het ooit zo bekend om stond: hét skateboard mekka. In je rugzak zit deze keer een extra grote zak tricks (waaronder footloose grabs, handplants, fingerflips), de mogelijkheid om voorwerpen te verplaatsen, van je plank af te stappen en natuurlijk je o zo belangrijke creativiteit.

Skate 2 verschijnt waarschijnlijk voor de Xbox 360 en PlayStation 3, wanneer is niet bekend.

  1.   
    N360Gamer's avatar

    Zeker vet. De eerste heb ik niet, maar ik zit er toch sterk aan te denken om deze wel te halen. Bredere gameplay en meer humor zo te zien.. (je board naar andere mensen trappen! FTW 😆 )

  2.   
    Tom's avatar

    N360Gamer schreef, "Zeker vet. De eerste heb ik niet, maar ik zit er toch sterk aan te denken om deze wel te halen. Bredere gameplay en meer humor zo te zien.. (je board naar andere mensen trappen! FTW 😆 )"

    Dat laatste is misschien niet helemaal een onderdeel van de skateboarder lifestyle, maar de mogelijkheden zijn er dus wel voor de sadistische skaters onder ons, ja.

  3.   
    PaNNa's avatar

    Ik vind hem wel goed, die board tegen z’n hoofd! 😀

  4.   
    -050- Critical's avatar

    dat doe ik ook altijd beetje andere mensen pesten:P ziet er wel leul uit;)

  5.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    ik heb gister deel 1 gehaald cool 😛

  6.   
    B–T–B-8's avatar

    ik vind het fijn dat je van je board af kan stappen. dit miste ik nogal in het eerste deel. ik ergerde me een keer eraan toen ik een truc van de trappen af moest doen en je een hele omweg moest maken om weer boven aan de trappen te komen.

    ook vet met dat skateboard wegschoppen op het laatste 😆 8)