Overweegt Sony betaald lidmaatschap voor MAG?

Het verhaal doet de ronde dat Sony in het geheim een email heeft verstuurd naar leden van PlayStation Underground met daarin een klein onderzoek. De titel van het mailtje is “Short survey, Big new game”, verwijzend naar de game MAG. Tijdens de afgelopen E3 werd deze game door Sony al onthuld, waarbij vooral de grootschalige gevechten met 256 spelers tegelijk opvielen.

Het onderzoek zou bedoeld zijn om te onderzoeken hoe gebruikers staan tegenover maandelijks of jaarlijkse betalingen voor MAG. Daarnaast zou men ook vragen stellen omtrent eenmalige betalingen voor losse content downloads. Als mogelijke hosting partners duiken de namen van Sony, Electronic Arts en Activision op.

Sony heeft niet gereageerd op dit onderzoek, dus het is nog verre van zeker dat er daadwerkelijk sprake zal zijn van een betaald lidmaatschap voor MAG. We houden het in de gaten…

[SCREENSHOTS]

Massive Action Game, of kortweg MAG, is een online multiplayer game voor de PlayStation 3. In deze actievolle game draait het om grootschalige gevechten met 256 spelers tegelijk, waarbij je verdeeld wordt over squads van 8 spelers. Squads dienen verschillende taken uit te voeren voor het team, terwijl je als speler ook nog eens je character kunt verbeteren om je soldaat aan te passen aan jouw eigen stijl. Ook is het mogelijk om te stijgen in ranking. Dit alles moet een combinatie opleveren van grootschalige gevechten en squad combat.

MAG verschijnt medio 2009 voor de PlayStation 3.

  1.   
    ps3 gek's avatar

    Oké, een beetje vaag: Wordt het nu eenmalig betalen en voor de DLC of moet je net als bij WoW maandelijks of per periode betalen? 😳

  2.   
    Mrn.'s avatar

    Ik hoop niet dat het maandelijks is!

  3.   
    ChielB's avatar

    ps3 gek schreef, "Oké, een beetje vaag: Wordt het nu eenmalig betalen en voor de DLC of moet je net als bij WoW maandelijks of per periode betalen? 😳 "

    Het is sowieso nog verre van zeker dat er überhaupt betaald moet worden, dat ten eerste. Verder zijn ze van alles gewoon aan het onderzoeken. Van maandelijks/jaarlijks betalen tot alleen betalen voor losse content downloads af en toe.

  4.   
    VanishNL's avatar

    ik w8 wel gwn af om te kijken wat het word

    waarbij je verveeld wordt over squads van 8 spelers

    😆

  5.   
    -050- Critical's avatar

    ChielB schreef, "

    ”ps3 gek” schreef, "Oké, een beetje vaag: Wordt het nu eenmalig betalen en voor de DLC of moet je net als bij WoW maandelijks of per periode betalen? 😳 "

    Het is sowieso nog verre van zeker dat er überhaupt betaald moet worden, dat ten eerste. Verder zijn ze van alles gewoon aan het onderzoeken. Van maandelijks/jaarlijks betalen tot alleen betalen voor losse content downloads af en toe.

    "

    ik denk dat het maandelijks word als ik kijk naar het bericht en ook vooral de uitgever (activision Blizzard) die daar al ervaring mee hebben 😳

  6.   
    jungler's avatar

    ik hoop dat het niet zo is 😡

  7.   
    Rock-in's avatar

    Michiel schreef, "waarbij je verveeld wordt over squads van 8 spelers."

    Bored? 😆

    Anyways, het lijkt super om deel te kunnen nemen aan zulke grote vedslagen. Ik hoop dat er ooit een PC-versie komt van dit spel. 🙂

  8.   
    ChielB's avatar

    Fixed. Maar ja, 256 man over groepjes van 8 verdelen gaat toch best vervelen lijkt me. 😉

  9.   
    ricklolps3's avatar

    marintje schreef, "Ik hoop niet dat het maandelijks is!"

    ik ook nie doe het niet SONY !! 😥

  10.   
    PS3Killer's avatar

    Een van de redenen om een ps3 te kopen is voor veel mensen gratis internet. En hoe mooi de multiplayer ook is, ik vind dat ze zeker voor spellen niks moeten vragen.

  11.   
    Rock-in's avatar

    ChielB schreef, "Fixed. Maar ja, 256 man over groepjes van 8 verdelen gaat toch best vervelen lijkt me. :wink:"

    Zal wel met de organisatie te maken hebben, anders krijg je een chaos op het slagveld. Wat er toch wel van komt, sinds er altijd wel n00bs zijn die als mongolen rond rennen. 😆