Burnout Paradise voorzien van Trophy-patch

Ontwikkelaar Criterion heeft vandaag laten weten dat de PlayStation 3 versie van Burnout Paradise voorzien is van de langverwachte Trophy-patch. Om deze patch te krijgen hoef je simpelweg Burnout Paradise te spelen terwijl je verbonden bent met het PlayStation Network. De update zal dan automatisch doorgevoerd worden.

Voor een volledige lijst met Trophies, kan je terecht op de officiële website.

In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Voor meer informatie over Burnout Paradise check je onze review!

Burnout Paradise ligt sinds januari in de winkelrekken voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een PC-versie verschijnt medio januari 2009.

 1.   
  leonpwner's avatar

  Zou daar vandaag niet een demo voor uitkomen op PSN?

 2.   
  jungler's avatar

  heb ik die net verkocht zeker 👿

 3.   
  Mattmerize's avatar

  Ja jezus hey hebk bijna alles klaar en denk ik alleen nog wachten op de trophy patch, moet ik ze allemaal alsnog halen 👿

 4.   
  mitchelltje9's avatar

  leuk maar eh ik heb geen ps3 😀

 5.   
  -050- Critical's avatar

  heel fijn voor ps3 bezitters (ik speel em op 360) omdat er geen trophies waren voor paradise -,- dom 😉