The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena spoedig voltooid

Ontwikkelaar Starbreeze Studios kondigde vorig jaar al aan dat ze werken aan een next-gen versie van The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. Om de game een frisse uitstraling te geven is er voor een nieuwe titel gekozen, namelijk The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena.

Na een lange periode van stilte kregen we enkele maanden terug de mededeling van ontwikkelaar Starbreeze dat de game bijna klaar zou zijn. Sindsdien bleef het opnieuw stil, maar vandaag Starbreeze via haar eigen forum weten dat de ontwikkeling van de game spoedig voltooid is. Ook is men al bezig met het zoeken van een geschikte uitgever, dus we kunnen ons weer gaan voorbereiden op actie met Riddick.

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena verschijnt voor de PlayStation 3 en Xbox 360 en bevat meer singleplayer content, dat zich voornamelijk afspeelt aan boord van het ruimteschip Dark Athena. Verder is de game voorzien van een uitgebreide online multiplayer en een speciale commentaar modus van de ontwikkelaar.

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena zal ergens in 2008 verschijnen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    De film Pitch Black was super tof, maar die Chonicles of Riddick vond ik maar saai 🙁

  2.   
    -050- Critical's avatar

    )GN(-Erik schreef, "De film Pitch Black was super tof, maar die Chonicles of Riddick vond ik maar saai 🙁 "

    nee chronicles was juist vet 😀 echt ik kijk uit starbreeze for life (dankzij chronicles en The Darkness!