Spore voorzien van een eerste patch

Het nieuwste paradepaardje van Will Wright, genaamd Spore, is inmiddels verschenen. Men heeft echter niet stil gezeten sinds de release, want vandaag worden we voorzien van een eerste patch, waarmee de game bijgewerkt wordt met diverse tweaks en bug fixes.

Je vindt de Spore-patch, samen met een uitgebreid overzicht van de inhoud van deze patch, op de officiΓ«le website.

Spore is het nieuwe liefdeskindje van Will Wright en de internationale pers. De speler zal in deze game in staat zijn de evolutie van het leven op een planeet in eigen hand te nemen, later in de game zal de gamer met zijn ontwikkelde ras ook in staat zijn nieuwe planeten te ontdekken, te koloniseren of in te nemen.

De speler zal de evolutie kunnen controleren op zowel kleine als grote schaal. Men beginne met het ontwikkelen van eigenschappen van een ras door cellen aan te passen en te ontwikkelen, deze zullen weer uitgroeien en evolueren in meer ontwikkelde wezens. Wanneer je wezen wat meer ontwikkeld is en zich vermenigvuldigd heeft verandert de game in een soort RTS, waarin de speler groepen/stammen van het wezen controleert.

De speler kan de centrale hut waar de wezens samenkomen upgraden zodat de game verandert in een simpele versie van SimCity, hier moet je de technologie verder ontwikkelen en contact zoeken met andere ontstane steden op de wereld. Als de technologie zo ver is ontwikkeld dat de speler UFO’s en dergelijke ruimtevaartuigen kan bouwen, kan de gamer het heelal gaan ontdekken en nieuwe planeten koloniseren of observeren.

Wil je meer weten over Spore? Lees dan ook eens onze evolutionaire review!

Spore is inmiddels verschenen voor de PC.

  1.   
    pepijn112's avatar

    1e dag WOOOOT heel vet, 2e dag heeeeeel vet, 3e dag vet, 4e dag… wtf is dit voor kut spel πŸ˜› ,
    space stage zuigt echt hard

  2.   
    Kilerden's avatar

    nah valt best mee, je moet alleen genoeg geld hebben ^^

  3.   
    irapi's avatar

    WTF KOPEN DIE SHIT GUYS! DIT IS EEN VAN DE BESTE GAMES VAN HET JAAR!! KOPEN KOPEN KOPEN! IK HEB HEM OOK! πŸ˜† πŸ˜› πŸ™„ 😳 πŸ™‚ πŸ˜‰ πŸ˜€

  4.   
    Kaassouffl3's avatar

    Ik twijfel nogsteeds ofk em moe gaan kopen xD Littl Help? Beje aanrader?

  5.   
    HeroWulf's avatar

    als ik net lekker bezig ben met spelen in de space valt ie op eens uit kut spel moet dan weer van me vorige save beginnen en ik was nog wel zo ver
    maar voor de rest echt een goed spel