Nog meer Wii Music demonstraties zien het daglicht

Kan je ook al geen genoeg krijgen van die leuke Japanse dame die ons alle Wii Music instrumenten laat zien? Dan hebben we nog een verassinkje voor je in petto: de timpani trommel. Origineel of niet, we weten in ieder geval hoe we deze trommel in werking moeten zetten.

In Wii Music bestuur je met de Nunchuck, Wiimote en eventueel ook het Balance Board een zes-persoons band. In de singleplayer mode is het mogelijk om de hele band aan te sturen, of laat de computer een deel voor zijn rekening nemen. Daarnaast bevat de game een multiplayer voor vier spelers, wat natuurlijk de grootste trekspleister is van deze game. In totaal zul je veertig instrumenten tot je beschikking hebben om een lekker swingend nummertje te spelen.

Wil je meer weten over Wii Music? Lees dan ook eens onze preview.

Wii Music verschijnt eind dit jaar voor de Wii.

  1.   
    -050- Critical's avatar

    dit spel lijkt me dus niet leuk uhu 🙂

  2.   
    Mattmerize's avatar

    Willen ze ons nou aantrekken of afschrikken? Dat spelen ziet er toch niet uit gewoon? Al hoewel ik denk dat de Wii zapper net iets stommer eruitziet.

  3.   
    WW's avatar

    Coooool. 😆

    En iets goedkoper dan een normale timpani, tenminste dat mag ik hopen. Kijk maar uit: trommel-games is het nieuwe schieten. 🙂

    Vrouwtje mag inderdaad wel iets vrolijker kijken.