Dead Space voorzien van vele spannende Trophies

Dead Space brengt over enige tijd een flinke dosis actie en spanning naar de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. De game met avonturen in de ruimte van monteur Isaac Clarke lijkt een schot in de roos voor veel gamers. Nadat we eerder al de Achievements te zien kregen, is het vandaag de beurt aan alle Trophies die met de PlayStation 3 versie te verdienen zijn.

De game zal 41 Trophies bevatten: 33 brons, 4 zilver, 3 goud en 1 platinum. De opdrachten lijken sterk op die uit de Achievements, al zijn sommige Trophies makkelijker gemaakt. Zo hoef je soms minder ledematen af te hakken of minder vijanden te doden om een Trophy te verdienen.

Een volledige lijst van de Trophies vind je op deze website.


In Dead Space kruip je in de huid van monteur Isaac Clarke, een gewone man die op het oog een routineklus moet uitvoeren om het communicatiesysteem van een deep space mining ship te repareren. Het duurt niet lang voordat Clarke wakker wordt in een levende nachtmerrie wanneer hij ontdekt dat de crew van het schip door een gruwelijk buitenaards ras gedood is. Nu moet Clarke vechten voor zijn leven in de dodelijke stilte en duisternis van de uitgestrekte ruimte…

Dead Space verschijnt op 24 oktober voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie verschijnt op 31 oktober.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Wat is een Peng Treasure?? ๐Ÿ˜•

 2.   
  ChielB's avatar

  Daar zal je tijdens het spelen vast en zeker achter gaan komen. ๐Ÿ˜‰

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Mooi nog meer Trophies om over op te scheppen als ik ze allemaal heb ๐Ÿ˜›

 4.   
  -050- Critical's avatar

  achievements vind ik leuker dan trophies terwijl ik beide consoles heb ๐Ÿ™„ (deze mening kan ik zelf niet uitleggen en is op gevoel gebaseerd) ๐Ÿ˜›

 5.   
  Mattmerize's avatar

  )wtw(Critical schreef, "achievements vind ik leuker dan trophies terwijl ik beide consoles heb ๐Ÿ™„ (deze mening kan ik zelf niet uitleggen en is op gevoel gebaseerd) ๐Ÿ˜› "

  Mischien omdat het al vanaf de release erbij zat, en dat het meer voelt als een deel ervan, en niet ‘slechts’ een toevoeging?