Stoked laat vroege beta zien met gameplaybeelden

Van snowboardgame Stoked hoorde we voorheen niet bepaald veel, maar naarmate ons kikkerland zich kouder en kouder voor begint te doen, komen de wintersport games ook meer in het daglicht te staan. Stoked, in dit geval, laat alvast wat beelden zien van een vroege versie van het spel. Ook de zogenaamde Photo Mode, waarin we elkaar of onze sporen vast kunnen leggen, komt aan bod in deze drie korte trailers.

Stoked (een waarschijnlijk op ‘Amped’ gebaseerde satire qua naam) zal volgens ontwikkelaar Destineer het beeld op snowboardgames veranderen: met realistische effecten en stunts heeft de game zich in ieder geval met een eigen tintje op weten te stellen. Het lijkt er in ieder geval op dat Stoked een beroep doet op beste snowboardgame van het jaar, waarvoor de alom bekende Shaun White Snowboarding game verslagen moet worden. Stoked bezit weliswaar geen Assassins Creed-engine, maar qua sponsors hoeven we niet te klagen, onder andere topmerken als Burton, Nitro, Oakly, Billabong, Ride, Rome, Quicksiver, Salomon, Volcom en Vans zijn terug te vinden in Stoked.

Stoked komt deze winter exclusief voor de Xbox 360 uit.

  1.   
    Rosmale_Terror's avatar

    Net zo iets als SSX3 lijkt me wel leuk 😀

  2.   
    delta62's avatar

    Hmm… mij lijkt Skate toch leuker. Kan je ook tricks doen zoals kickflip, hardflip lijkt mij niet dat je dat hier ook kan doen.

  3.   
    Tom's avatar

    ”delta62″ schreef, "Hmm… mij lijkt Skate toch leuker. Kan je ook tricks doen zoals kickflip, hardflip lijkt mij niet dat je dat hier ook kan doen."

    Daar komt tegenin dat Stoked meer grabs, shifty’s, railspinning, rodeo’s en butters biedt, iets wat me sterk lijkt voor een skateboardspel. 😉

  4.   
    ricklolps3's avatar

    het loopt niet echt soepel
    🙁

  5.   
    Kaassouffl3's avatar

    Ik betwijfel of dit een topper gaat worden..

  6.   
    dummy006's avatar

    weet iemand of je ook flips kunt doen? Want dan ga ik hem helemaal zeker weten halen 😀 😛

  7.   
    Tom's avatar

    ”dummy006″ schreef, "weet iemand of je ook flips kunt doen? Want dan ga ik hem helemaal zeker weten halen 😀 😛 "

    Natuurlijk kan dat. Voor het bewijs daarvan kun je even afreizen naar Getting Stoked, waar een teaser te vinden is met daarin een groot aanbod van tricks.

  8.   
    -050- Critical's avatar

    uhhhm shaun white?? ik weet zeker dat shaun white vetter word 😳