Releasedatum Wii Music iets concreter geworden

Wii Music, het muzikale spel dat gebruik maakt van enkel de WiiMote, nunchuk en eventueel het Balance Board, lijkt een vrolijke game te worden die perfect is voor een avondje met vrienden of familie. Gelukkig zul je niet heel lang meer hoeven te wachten op dit spel: vandaag is namelijk bekend gemaakt dat het spel op 20 oktober uit zal komen in Amerika, wat betekent dat de Europese releasedatum ook rond die tijd zal zijn.

In Wii Music bestuur je met de Nunchuck, Wiimote en eventueel ook het Balance Board een zes-persoons band. In de singleplayer mode is het mogelijk om de hele band aan te sturen, of laat de computer een deel voor zijn rekening nemen. Daarnaast bevat de game een multiplayer voor vier spelers, wat natuurlijk de grootste trekspleister is van deze game. In totaal zul je veertig instrumenten tot je beschikking hebben om een lekker swingend nummertje te spelen.

Wil je meer weten over Wii Music? Lees dan ook eens onze preview. Wii Music verschijnt rond 20 oktober exclusief voor de Wii.

  1.   
    Lode's avatar

    Wii rocks at 2.15