Motoren op volle snelheid in nieuwe trailers Burnout Paradise

Burnout Paradise verscheen begin dit jaar al voor de Xbox 360 en PlayStation 3, waarbij de game een zeer sterke indruk wist achter te laten. Voor gamers met een PC was er eerder dit jaar al goed nieuws met de aankondiging van een PC-versie.

De console-versies zijn echter niet vergeten, want gisteren verscheen namelijk het langverwachte gratis Bike Pack. Deze nieuwe trailers tonen frisse gameplay op twee wielen.

In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Voor meer informatie over Burnout Paradise check je onze review!

Burnout Paradise ligt sinds januari in de winkelrekken voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een PC-versie verschijnt medio januari 2009.

 1.   
  Super Gamer's avatar

  Nog effe w8en op de pc-versie ๐Ÿ˜‰

 2.   
  RinusReetRidder's avatar

  Echt super vet om met motors te racen ๐Ÿ˜€

 3.   
  NLkevvNL's avatar

  ik heb em al ๐Ÿ˜›

 4.   
  -050- Critical's avatar

  mooie richtingaanwijzers zijn niet lelijk ๐Ÿ˜†

 5.   
  Overload14's avatar

  Omg ik ga deze kopen ๐Ÿ˜€