Gratis Bike Pack voor Burnout Paradise nu te downloaden

Burnout Paradise verscheen begin dit jaar al voor de Xbox 360 en PlayStation 3, waarbij de game een zeer sterke indruk wist achter te laten. Voor gamers met een PC was er eerder dit jaar al goed nieuws met de aankondiging van een PC-versie.

De console-versies worden echter niet vergeten, want vandaag is het namelijk de beurt aan het Bike Pack, waardoor het mogelijk is om met motoren te scheuren door Paradise City. Daarnaast wordt ook nachtelijke gameplay geïntroduceerd in het spel, dat volgens de ontwikkelaar een geheel nieuwe dimensie aan het spel gaat toevoegen.

Het gratis Bike Pack staat inmiddels op Xbox Live en ook het PlayStation Network zal vandaag voorzien worden van deze extra content.

In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Voor meer informatie over Burnout Paradise check je onze review!

Burnout Paradise ligt sinds januari in de winkelrekken voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een PC-versie verschijnt medio januari 2009.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Arcade racers zijn veel vetter dan simulatie racers 😆 Go Burnout!!! 🙂

 2.   
  Darkknight's avatar

  ik ben hem al aan het downloade xD

 3.   
  -050- Critical's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Arcade racers zijn veel vetter dan simulatie racers 😆 Go Burnout!!! 🙂 "

  eh nee ze zijn anders vet en minder vet:lol: GOO Grid GO Forza GOO DiRT Goo GT

  EN even heel hard GOOO NFS BURNOUT MIDNIGHTCLUB etc,
  die zijn ook wel vett 😆

 4.   
  NLkevvNL's avatar

  lauww

 5.   
  Mattmerize's avatar

  Ik ben ook bezig met het downloaden, weet iemand hoeveel motoren je kan krijgen?

  Edit: Never mind, 4 in totaal. Ik heb net een uurtje gespeeld, en ik vind het niet zoveel speciaals toevoegen, met de auto is nog steeds leuker IMHO.