EA Skate in de sneeuw? Dat is Stoked volgens nieuwe trailer

Terwijl vele snowboardfans klagen over de onrealistische setting van Shaun White Snowboarding waarop ze zo gehoopt hadden, lijkt Stoked het antwoord te bieden. Shaun White Snowboarding laat zich immers zien met slogans als “More than just snowboarding” terwijl Stoked van zich laat horen door middel van “Full Spectrum Snowboarding”, tevens een slagzin van een sponsorend snowboardvideo bedrijf.

Stoked wil in ieder geval graag laten zien de EA Skate van de sneeuw te zijn, aangezien het Skate was die een draai gaf aan het onrealistische skateboardgenre. Bekijk de nieuwe beelden van Stoked hier.

Stoked (een waarschijnlijk op ‘Amped’ gebaseerde satire qua naam) zal volgens ontwikkelaar Destineer het beeld op snowboardgames veranderen: met realistische effecten en stunts heeft de game zich in ieder geval met een eigen tintje op weten te stellen. Het lijkt er in ieder geval op dat Stoked een beroep doet op beste snowboardgame van het jaar, waarvoor de alom bekende Shaun White Snowboarding game verslagen moet worden. Stoked bezit weliswaar geen Assassins Creed-engine, maar qua sponsors hoeven we niet te klagen, onder andere topmerken als Burton, Nitro, Oakly, Billabong, Ride, Rome, Quicksiver, Salomon, Volcom en Vans zijn terug te vinden in Stoked.

Stoked komt deze winter exclusief voor de Xbox 360 uit.

  1.   
    delta62's avatar

    Hmm… nog nooit van gehoord. en komt het deze winter al uit? Het zal mij benieuwen (in positieve zin)

  2.   
    Tom's avatar

    ”delta62″ schreef, "Hmm… nog nooit van gehoord. en komt het deze winter al uit? Het zal mij benieuwen (in positieve zin)"

    Juist. De Duitse ontwikkelaar Destineer was er al langer in het geheim mee bezig, maar blijkt nu dan toch zich te laten zien. Beduidend veel Shaun White fans stappen over naar Stoked vanwege de Skate-achtige setting. Shaun White’s game wordt in dat geval beschreven als ‘de Tony Hawk van het snowboardgenre’, terwijl Ubisoft eerder nog uitspraken had dat zíj juist Skate in de sneeuw zouden verwerkelijken.
    Beide games hebben mij in ieder geval retebenieuwd gemaakt.

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Arcade sport games zijn leuker dan Simulatie sport games 😛

  4.   
    dummy006's avatar

    Deze game wordt zo onmogelijk vet! Amped 2 was de beste snowboard game ooit, en deze belooft daar hard over heen te gaan! 😆

  5.   
    ps3 gek's avatar

    Skate was goed, deel 2 wordt beter. Maar zal deze beter worden dan Shaun White? Ik vind het niet zo erg dat deze xbox exclusive wordt, zogauw skate 2 nog maar bij de ps3 en xbox blijft vind ik alles goed! 😉

  6.   
    ricklolps3's avatar

    ps3 gek schreef, "Skate was goed, deel 2 wordt beter. Maar zal deze beter worden dan Shaun White? Ik vind het niet zo erg dat deze xbox exclusive wordt, zogauw skate 2 nog maar bij de ps3 en xbox blijft vind ik alles goed! 😉 "

    ja precie want die game is gewoon perfect 😛