Gamersnet.nl

RTL 4 start GameVille, een gameprogramma voor de hele familie

RTL 4 zal vanaf zaterdag 20 september beginnen met GameVille, een gameprogramma voor de hele familie. Presentatrice Corine Boon ontvangt vanaf 16.00 uur elke week een andere bekende Nederlander en toont alle nieuwe games en toepassingen van apparatuur. Anders dan traditionele gameshows richt Gameville zich juist niet op de zogenaamde hardcore-gamers, maar op iedereen die wel eens een spelletje speelt.

GameVille is een luchtig gameprogramma en richt zich op de 8 miljoen mensen die wel eens een spelletje spelen op de computer of spelconsole. Er is daarom niet gekozen voor presentatie door doorgewinterde gamers, maar voor een huiselijke setting waarin kinderen, tieners en volwassenen hun oordeel geven over de verschillende games. Zo ziet men bij elke game precies binnen welke doelgroepen de game leuk bevonden wordt.

In het vaste onderdeel ‘De Uitdaging’ worden bekendheden uitgedaagd door hun fans tot een spelletje: wie verslaat dus de BN-er van de week? Zo krijgen de gelukkige fans de kans te racen tegen Tim Coronel of te tennissen tegen Raemon Sluiter.

GameVille is vanaf zaterdag 20 september iedere week te zien om 16.00 uur bij RTL 4. Voor wie een aflevering heeft gemist, wordt deze een week later herhaald om 08.30 uur, ook bij RTL 4.