Gamersnet.nl

Call of Duty 4-week start morgen op het PlayStation Network

Infinity Ward organiseerde eerder al een dubbel XP-weekend voor de Xbox 360-versie van Call of Duty 4: Modern Warfare. Vandaag is onthuld dat men morgen start met een speciale PS3-week. Tijdens deze week, die van 18 tot en met 25 september duurt, zal het Variety Map Pack voor 4,99 dollar gedownload kunnen worden via het PlayStation Network. Daarnaast zal er van vrijdag tot en met zondag ook een dubbel XP-weekend gehouden worden op het PSN.

Ten slotte kan je vrijdag diverse mensen van ontwikkelaar Infinity Ward online ontmoeten. Vanaf 21.00 tot 01.00 is er namelijk de actie “Playing with Devs”. Voeg onderstaande PSN ID’s toe en wie weet kom je wel een ontwikkelaar online tegen vrijdagavond. Fourzerotwoiw zal het hele weekend online actief zijn.

Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev wil Rusland terugbrengen naar de tijden van zijn held Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog. De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Lees hier de review van deze gruwelijk vette game!

Call of Duty 4: Modern Warfare is inmiddels uitgekomen voor de PC, PS3 en Xbox 360.