Gamersnet.nl

Brothers in Arms: Hell’s Highway voor PC mogelijk uitgesteld

Eerder vandaag berichtten we al dat Brothers in Arms: Hell’s Highway de gouden status heeft bereikt en dus af is, nu blijkt dat dit alleen voor de consoleversies geldt en niet voor de PC-versie. Dit zou kunnen betekenen dat de PC versie uitgesteld is wat overigens wordt versterkt door het feit dat sommige retailers de releasedatum voor de PC versie inmiddels op 1 oktober hebben staan.


Brothers in Arms: Hell’s Highway is de eerste Brothers in Arms-game voor de next-gen consoles. Samen met uiteraard oogstrelende graphics biedt de game ook vele nieuwe features die de nieuwe consoles mogelijk maken. Je zult ditmaal niet één, maar twee teams onder je hoede hebben en de gezichtsanimaties zijn angstwekkend realistisch. Ook aan de physics is gesleuteld en deze zijn vele malen realistischer dan voorheen en dan in andere games.

In Brothers in Arms: Hell’s Highway speel je wederom weer met Matt Baker en Joe Hartsock, de paratroepers uit de 101st Airborne Division, om ditmaal in Nederland tegen de Duitsers te vechten. De game draait namelijk geheel om Operation Market Garden en speelt zich af rond Eindhoven en gaat bijvoorbeeld om de slag bij Arnhem. Uiteindelijk zul je de Duitsers terugdrijven in hun eigen land.