Saints Row 2 voorzien van zombie-spel in je eigen ‘crib’

Tijdens een speelsessie met Saints Row 2 is er weer wat nieuws ontdekt over de game. Dat je je eigen ‘crib’ helemaal kunt customizen, was al bekend. Je hippe verblijfplaats kan je met van alles aankleden, maar de aanwezigheid van een entertainment center geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met รฉรฉn van de verborgen schatten van Saints Row 2: het spel Zombie Uprising.

Zombie Uprising is een volledige 3D zombie game, die de ‘look and feel’ van Saints Row 2 combineert met een duistere setting vol zombies. In deze game moet je met met een beperkt aantal wapens en enkele mede-overlevenden zien af te rekenen met vele hordes zombies.

Zie het als een humoristische parodie op Left 4 Dead (of een goedkope versie daarvan), maar het geeft in elk geval aan dat Saints Row 2 erg veel in huis heeft als je goed om je heen kijkt.

De echte gangsta’s komen straks weer riant aan bod met Saints Row 2, het vervolg op Saints Row dat in september 2006 verscheen voor de Xbox 360. Ditmaal is het verhaal nog duisterder van aard en krijg je te maken met verraad en wraak, al zit er toch ook weer de humor in van het eerste deel. De stad is ditmaal opener dan ooit in welke game dan ook in het genre en om er doorheen te komen zijn er nieuwe voertuigen, zoals boten, vliegtuigen, motoren en helikopters toegevoegd.

Ben je het zat om in je eentje de strijd aan te gaan, dan kun je kiezen om two-player co-op te spelen over het internet. Deze keer zal de game zowel op de Xbox 360 als de PlayStation 3 verschijnen, waardoor de Saints Row-franchise wellicht op een nog grotere groep fans kan rekenen.

Saints Row 2 verschijnt op 17 oktober voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Je kunt hier alvast de preview lezen.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Gewoon weer een minigame ๐Ÿ˜€

  2.   
    zultrax's avatar

    een game spelen in een game?? ๐Ÿ˜•
    en dan zitten ze GTA IV belachelijk te maken dat je er tv kan kijken….

  3.   
    RinusReetRidder's avatar

    Dit is juist vet man. In Bully kon je ook van die mini games doen al is dit zelfs een hele 3D game. Best lol om te chillen in je crib. ๐Ÿ˜€

  4.   
    ikbenrick's avatar

    zultrax schreef, "een game spelen in een game?? ๐Ÿ˜•
    en dan zitten ze GTA IV belachelijk te maken dat je er tv kan kijken…."

    Beter iets dan niks he :p, dit voegt toch weer wat toe aan de speelduur en hoe die game in elkaar zit, en hoe de makers er lol in hebben de game te maken.

    Ik heb me zelfs zeer vermaakt met de mini-games in GTA San Andreas ๐Ÿ˜€

  5.   
    Overload14's avatar

    die zombie moe ijkt wel leuk vor online

  6.   
    -050- Critical's avatar

    ikbenrick schreef, "

    ”zultrax” schreef, "een game spelen in een game?? ๐Ÿ˜•
    en dan zitten ze GTA IV belachelijk te maken dat je er tv kan kijken…."

    Beter iets dan niks he :p, dit voegt toch weer wat toe aan de speelduur en hoe die game in elkaar zit, en hoe de makers er lol in hebben de game te maken.

    Ik heb me zelfs zeer vermaakt met de mini-games in GTA San Andreas :D"

    vooral het gruwelijke spel met het ruimteschipp:) ging ik soms speciaal zon 1 dollar store voor in ๐Ÿ˜ณ

  7.   
    Kilerden's avatar

    cool, word echt wreed.

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    oke dit is wel leuk ๐Ÿ˜€

  9.   
    nickykolkie's avatar

    lol cool 8)

  10.   
    xizaaR's avatar

    Klinkt weer heel erg vet ๐Ÿ˜€

  11.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    En kun je daar ook online mee gan met die mode? Ljikt me vet om met andre overlevende te gaan vechten tegen die horde zombies ๐Ÿ™‚