Achievements Saints Row 2 online, veel coöperatieve opdrachten

Saints Row 2 verschijnt ook voor de Xbox 360 en die versie zal uiteraard gepaard gaan met de nodige achievements. Deze lijst is inmiddels op internet verschenen en wij hebben hem voor je uitgeplozen. Het lijkt er op dat je gedurende het uitspelen van het spel de meeste achievements wel zult behalen, de makers hebben niet voor hele diepzinnige, creatieve of moeilijke opdrachten gekozen.

Bekijk de lijst met achievements hier en lees dan vooral onze preview nog eens door.

De echte gangsta’s komen straks weer riant aan bod met Saints Row 2, het vervolg op Saints Row dat in september 2006 verscheen voor de Xbox 360. Ditmaal is het verhaal nog duisterder van aard en krijg je te maken met verraad en wraak, al zit er toch ook weer de humor in van het eerste deel. De stad is ditmaal opener dan ooit in welke game dan ook in het genre en om er doorheen te komen zijn er nieuwe voertuigen, zoals boten, vliegtuigen, motoren en helikopters toegevoegd.

Ben je het zat om in je eentje de strijd aan te gaan, dan kun je kiezen om two-player co-op te spelen over het internet. Deze keer zal de game zowel op de Xbox 360 als de PlayStation 3 verschijnen, waardoor de Saints Row-franchise wellicht op een nog grotere groep fans kan rekenen.

Saints Row 2 verschijnt op 17 oktober voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Je kunt hier alvast de preview lezen.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Mooi dat je niet van die idiote dingen hoeft te doen en co-op is natuurlijk het vetste straks. 😆

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Wel een aantal het zelfde als GTA 4 🙄

  3.   
    -050- Critical's avatar

    wel logisch natuurlijk dat ze voor veel cooperative opdrachten gaan die zijn ook het vetst natuurlijk 😉

  4.   
    Kilerden's avatar

    super wreed 😀

  5.   
    Gerjann's avatar

    waarom doen ze geen offline co-op dan?? 😕