Farmen, farmen en nog eens farmen voor achievements Pro Evolution Soccer 2009

Over iets minder dan een maand kunnen we aan de slag met Pro Evolution Soccer 2009. Om je alvast helemaal voor te bereiden hebben we nu al de achievements voor je, welke vrij te spelen zijn in de Xbox 360-versie.

Het valt op dat veel achievements hetzelfde zijn als in PES 2008. Zo zul je weer 100 goals moeten scoren, 100 potjes moeten voetballen, 100 keer moeten winnen en 100 keer het doel leeg moeten houden voor een hoop GamerScore punten. Daarnaast zijn er achievements zoals “Score many hat-tricks.” Hoeveel is “many” dan? We zullen het vanzelf zien.

De gehele lijst is hier te bekijken.

Pro Evolution Soccer is zoals verwacht weer een stuk meer opgepoetst en de voetballers zien er weer iets realistischer uit ten opzichte van de vorige editie. Daarnaast zijn er weer nieuwe moves uit te voeren, kunnen we de game naar onze eigen wensen aanpassen en kunnen we nieuwe controle-mogelijkheden verwachten.

Pro Evolution Soccer 2009 zal op 16 oktober uitkomen op PC, Xbox 360 en PlayStation 3. De PlayStation 2 versie verschijnt op 30 oktober en die voor de PSP op 6 november. De Wii-versie ligt pas in het eerste kwartaal van 2009 in de winkels.

  1.   
    Jarek's avatar

    Ik hoop dat ze nog wel een demo uitbrengen voordat Fifa 09 in de winkels ligt.
    Want anders ga ik toch voor fifa

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Ik ga dit jaar in elk geval weer voor Fifa. Vorig jaar beviel PES me voor het eerst sinds tijden minder dan Fifa en nu blijf ik wel bij die keuze. Iedereen heeft natuurlijk een eigen voorkeur. 🙂

  3.   
    PaNNa's avatar

    Deze achievements zien er toch veel beter uit hoor =O

  4.   
    -050- Critical's avatar

    sinds fifa 08 overgestapt van konami naar EA 8)