Burnout Paradise vanaf 18 september voorzien van Bike Pack

Burnout Paradise verscheen begin dit jaar al voor de Xbox 360 en PlayStation 3, waarbij de game een zeer sterke indruk wist achter te laten. Voor gamers met een PC was er eerder dit jaar al goed nieuws met de aankondiging van een PC-versie.

De console-versies worden echter niet vergeten, want Criterion en Electronics Arts doen heel goed hun werk richting de community, aangezien de game steeds nieuwe updates blijft krijgen. Binnenkort is het op de Xbox 360 en PlayStation 3 namelijk de beurt aan het Bike Pack, welke het mogelijk maakt om met motoren te scheuren door Paradise City. Daarnaast wordt ook nachtelijke gameplay geïntroduceerd in het spel, wat volgens de ontwikkelaar een geheel nieuwe dimensie aan het spel gaat toevoegen.

Inmiddels heeft men onthuld dat het gratis Bike Pack op 18 september uitgebracht zal worden op Xbox Live en het PlayStation Network. Nog een paar dagen geduld dus…

In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Voor meer informatie over Burnout Paradise check je onze review!

Burnout Paradise ligt sinds januari in de winkelrekken voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een PC-versie verschijnt medio januari 2009.

 1.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  Het was eerst 1 setember 🙁 en nu 18 setember

 2.   
  ChielB's avatar

  Het is nu sneller weer 18 september dan 1 september, dus zie het zonnig in. 😉

 3.   
  Mattmerize's avatar

  Oef over 5 dagen al, kheb nog zoveel te doen in Paradise city *stress*

 4.   
  M@tthijs's avatar

  Matthijsjuh schreef, "Oef over 5 dagen al, kheb nog zoveel te doen in Paradise city *stress*"

  Haha 😛

 5.   
  NLkevvNL's avatar

  dan benk wegggg:(:P lol