Gamersnet.nl

Sony: Motorstorm niet in ontwikkeling voor de PSP

Met de aankomende release van Motorstorm: Pacific Rift in het vooruitzicht, houden fans van de serie alles omtrent Motorstorm nauwlettend in de gaten. Zo gebeurde het dat men op de website van de Britse retailer GAME ineens een PSP-versie van Motorstorm ontdekte, waarna al snel behoorlijk wat ophef en enthousiasme ontstond.

Een woordvoerder van Sony Computer Entertainment Europe heeft echter laten weten dat de vermelding van Motorstorm voor de PlayStation Portable een vergissing is en dat dit snel hersteld zal worden.

In elk geval weten we dat veel gamers blijkbaar op een PSP-versie van Motorstorm zitten te wachten en misschien weet iemand bij GAME stiekem wel wat meer dan Sony op dit moment wil onthullen…

Motorstorm: Pacific Rift is het razendsnelle vervolg op de eerste Motorstorm-game, die in 2007 als launchgame voor de PlayStation 3 verscheen. Verwacht in dit tweede deel een tropische omgeving, zestien tracks met meerdere routes, split-screen voor vier spelers, online met maximaal 16 gamers, veel water, hindernissen en monster trucks!

Motorstorm: Pacific Rift zal 28 november verschijnen voor de PlayStation 3.