FIFA 09 krijgt online clan-systeem FIFA Clubs

Naast de vandaag uitgebrachte demo’s van FIFA 09, heeft Electronic Arts nog wat meer onthuld omtrent deze game. De game zal op de Xbox 360 en PlayStation 3 namelijk beschikken over FIFA Clubs, een online clan-systeem waarbij je met maximaal 50 spelers een ‘club’ kunt vormen. Met deze club kan je deelnemen aan Be A Pro-wedstrijden door tien van je beste clubspelers af te vaardigen. Het is ook mogelijk dat je club meerdere wedstrijden tegelijk speelt.

Clubs kunnen punten verdienen en worden in verschillende divisies geplaatst. Vervolgens kan je gedurende het seizoen strijden om als club winnaar te worden van jouw divisie. Club Managers (leiders van een clan) kunnen ook spelers van andere clubs scouten en uitnodigen om zich bij de club van de Manager aan te sluiten.

FIFA 09 is het nieuwste deel in de voetbalserie van Electronic Arts. In de game speelt balans een grote rol, want je zult jezelf staande proberen te houden tijdens een tackle. Als je standbeen niet geraakt wordt, is het goed mogelijk dat je gewoon aan de bal blijft. Daarnaast kunnen keepers nog een bal achter zich redden als ze de balbaan verkeerd inschatten.

Op het tactische front brengt FIFA 09 nieuwe opties met zich mee, zoals het aanpassen van de mate van agressie en hoeveel risico het team mag nemen. Voorzien van nieuwe animaties en verbeterde controle over passes, dribbels en duwen en trekken, is de game nog realistischer en wat sneller dan de vorige editie. Ook de Be A Pro-modus wordt in FIFA 09 weer ondersteund.

FIFA 09 verschijnt op 3 oktober voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, PlayStation Portable en Nintendo DS.

  1.   
    -050- Critical's avatar

    best wel een leuk systeem maar je zal maar allemaal egos in je team hebben dan is het knap lullig 😳

  2.   
    ChielB's avatar

    Voordeel van clans he, kan je zelf bepalen welke spelers je in je Club wilt hebben. 🙂

  3.   
    assassin_MKA's avatar

    Ik wil dit herfst nieuwe Voetbalspel kope. Maar ik weet niet welk, Fifa 09 of Pes 09 , Welk is de beste ?

  4.   
    blackhawk1's avatar

    turkish_assassin schreef, "Ik wil dit herfst nieuwe Voetbalspel kope. Maar ik weet niet welk, Fifa 09 of Pes 09 , Welk is de beste ? "

    daar zijn meningen erg verschillend over ik zou eerst is de 2 demos spelen

  5.   
    Julius's avatar

    veel FIFA nieuws vandaag 🙄

  6.   
    -050- Critical's avatar

    turkish_assassin schreef, "Ik wil dit herfst nieuwe Voetbalspel kope. Maar ik weet niet welk, Fifa 09 of Pes 09 , Welk is de beste ? "

    als pes speler moet ik op het moment fifa zeggen maar met pes weet je het nooit 😳

  7.   
    Tollos's avatar

    vet systeem, mooi met je vrienden in een clan beetje gamen, vet!

  8.   
    markusmeijer's avatar

    hoe kan je je aanmelden bij een team