Activision onthult nieuwe Tony Hawk game

Uitgever Activision heeft vandaag bekend gemaakt dat er een nieuwe Tony Hawk zal verschijnen, exclusief voor de DS. De game zal gebruik maken van versnellingsmeters zoals die in de Wii-afstandsbediening zitten om je skater te besturen.

Ook zal Tony voor de eerste keer in zijn game carrière zijn deck verruilen voor een snowboard. De snowboard modus zal zo’n 20 nieuwe minigames introduceren waaronder Rail Hopper, Slalom, Hawk-man en High Score. Verdere details over deze minigames zijn op het moment van schrijven nog niet bekend.

Verder is bekend dat de game uitkomt als deel van een bundel, die wordt aangevuld door Hue Pixel Painter. Activision gaf voor deze game de volgende beschrijving:

    “Uncovering sources of paint below the ground’s surface, players take Hue through various landscapes bringing colour back to a dreary environment and defending against the Drabs who have set out to leave the world gray and bland.”

De combinatie van beide games klinkt wat vreemd in de oren, en het lijkt er dan ook op dat Hue Pixel Painter gaat meeliften op de reeds bekende naam van Tony Hawk. Of dit slecht is zal de game zelf uit moeten wijzen.

Tony Hawk Motion is een exclusieve game voor de DS die gebruik zal maken van accelerometers zoals die in de Wii-afstandsbediening voor de besturing van je gamepersonage. Tevens is Tony Hawk Motion waarin Tony zijn skateboard verruild voor een snowboard. De snowboard mode kent een aantal minigames die een toevoeging vormen aan het originele skate-concept. Tony Hawk Motion zal uitgebracht worden als bundel samen met Hue Pixel Painter. In die game zul je de wereld opnieuw van kleur moeten voorzien om het werk van de Drabs, die alles in zwart-wit willen, tegen te gaan.

Een releasedatum voor Tony Hawk Motion & Hue Pixel Painter is nog niet bekend.

Meer Tony Hawk's Motion

  1.   
    Erikgame's avatar

    Dit is oud nieuws. Het was al meer dan twee weken oud.

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Komt er in de toekomst nog een nieuwe pc versie van een tony hawk game?? Want Tony hawk pro skater 3 en 4 waren echt een best leuke arcade games 😛

  3.   
    Jarek's avatar

    Ja maar die andere versies van tony hawk , underground en underground 2 dacht ik
    Waren echt saai op de pc als ik het me nog goed kan herinneren.

  4.   
    -050- Critical's avatar

    ”fantasygamer32″ schreef, "Ja maar die andere versies van tony hawk , underground en underground 2 dacht ik
    Waren echt saai op de pc als ik het me nog goed kan herinneren."

    he waren die nog op pc?(A) dan heb ik die volledig gemist;)

  5.   
    ricklolps3's avatar

    word weer een blunder 😆

  6.   
    delta62's avatar

    ”fantasygamer32″ schreef, "Ja maar die andere versies van tony hawk , underground en underground 2 dacht ik
    Waren echt saai op de pc als ik het me nog goed kan herinneren."

    Underground 1 en 2 kwamen niet eens voor de PC. 🙂