Warcraft IV een mogelijkheid voor de toekomst

Frank Pearce, mede-oprichter van Blizzard Entertainment, heeft in een interview verklaard dat de studio wel degelijk overweegt ooit een vierde Warcraft-game te maken. De immens populaire RTS-games worden tot op de dag van vandaag nog steeds massaal gespeeld en de fans zouden een Warcraft IV dan ook zeker in hun armen sluiten.

    “If there’s a team that’s passionate about doing another WarCraft RTS, then that’s definitely something we would consider.”


Het is echter niet iets wat binnenkort tot stand zal komen, want op het moment heeft Blizzard het ”een beetje druk”.

    “It’s nothing that we’re working on right now. We have development teams working on Wrath of the Lich King, StarCraft II, Diablo III, and when those teams are all off the projects they’re working on, they’ll be intimately involved in the the discussions about what’s next.”

Maar het is dus zeker een mogelijkheid. Over een jaar of twee, wanneer Starcraft II en Diablo III de winkel in zijn, zou er wat ruimte moeten komen bij de ontwikkelingsteams van Blizzard. Dan zou het zomaar kunnen dat projectje Warcraft IV wordt opgepikt.

  1.   
    Aquila's avatar

    Cool, Warcraft is cool, Cool 😛

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Nou als iedereen maar blijft zeggen dat de Warcraft wereld zo boeiend is, zal ik ook maar eens een poging wagen. Maar zou ik het als gamer uit de Unreal (Tournament) wereld wel leuk vinden?? 😕 Denk het eigenlijk niet 😛

  3.   
    jacobdb's avatar

    hekk ya this is what we want 8)

  4.   
    stormtrooper's avatar

    Geen spel voor mij! dat weet ik nu al

  5.   
    -050- Critical's avatar

    hmm dit gaat nog wel een tijdje duren hoor 😆

  6.   
    NLkevvNL's avatar

    vett dit is wel voor mij

  7.   
    Krizzle's avatar

    Yay, Warcraft! 🙂 Ik speel zelf ook nog steeds Warcraft III, geniaal spel. Het zal nog wel jaren duren voor deeltje IV dan, maar als de plannen er in ieder geval zijn gaat het de goede kant op. 😛

  8.   
    Julius's avatar

    ik ben in het algemeen helemaal geen fan van RTS games maar Warcraft 3 was best vet 😉 khoop voor de fans dat hij er binnen 4 jaar is 8)

  9.   
    Pack Leader's avatar

    Noem een RTS en ik heb hem wel gespeeld.(Oke bijna allemaal). Speel ook World of Warcraft en ik volg de verhaal lijn. Hell Yeah zij maken mij dus blij met dit nieuws. 8)

  10.   
    Ximenez's avatar

    ben zelf ook niet echt een super rts fan maar de warcraft serie is zeker leuk 🙂

  11.   
    Rijstekorrel's avatar

    Dit lijkt me zo vet een nieuwe ik vind die wow niks aan maar nieuwe warcraft mag er zeker komen 😀

  12.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Krizzle schreef, "Yay, Warcraft! 🙂 Ik speel zelf ook nog steeds Warcraft III, geniaal spel. Het zal nog wel jaren duren voor deeltje IV dan, maar als de plannen er in ieder geval zijn gaat het de goede kant op. :P"

    Ik speel ook nog steeds warcraft 3. Ik speel dit spel al 4 jaar en het zou idd leuk zijn als hij zou verschijnen over 2 of 3 jaar. Maar dan zit ik me wel af te vragen hoe ze dat verhaal gaan oppakken. Want wow is vervolg van warcraft 3

  13.   
    lurtze's avatar

    Dark_Phoenix schreef, "

    ”Krizzle” schreef, "Yay, Warcraft! 🙂 Ik speel zelf ook nog steeds Warcraft III, geniaal spel. Het zal nog wel jaren duren voor deeltje IV dan, maar als de plannen er in ieder geval zijn gaat het de goede kant op. :P"

    Ik speel ook nog steeds warcraft 3. Ik speel dit spel al 4 jaar en het zou idd leuk zijn als hij zou verschijnen over 2 of 3 jaar. Maar dan zit ik me wel af te vragen hoe ze dat verhaal gaan oppakken. Want wow is vervolg van warcraft 3"

    ik speel het ook nog.
    heeft iemand ook de uitbrijding the frozen trone die is lijp.
    emn ik denk dat ze ook verdengaan in WOW maar dan dat je The LICHKINGkan spelen(dat lijkt mij cool) 8)