Nieuwe details omtrent demo Motorstorm: Pacific Rift

Sony heeft zojuist verse details bekend gemaakt omtrent de demo van Motorstorm: Pacific Rift. Amerikaanse leden van de online PlayStation-show Qore die episode 4 hebben gekocht krijgen sowieso toegang, maar voor enkele gelukkige Europese gamers is er ook een demo beschikbaar. Sony zal namelijk geheel willekeurig Europese gamers selecteren die een code per e-mail ontvangen, waarmee de demo te downloaden is. De demo zal namelijk pas enkele dagen voor de release, eind dit jaar, voor iedereen beschikbaar zijn.

In de demo kan je racen op de baan Rain God Spires, een bergcircuit langs de kust met veel verschil in hoogte. Er zit geen online modus in de demo, maar je kunt naast de gewone singleplayer wel met twee spelers in split-screen spelen. Rain God Spires is een soort van vervolg op Rain God Mesa uit de eerste Motorstorm.

Let dus goed op je mailbox om te zien of je tot de gelukkigen behoort om alvast de demo te kunnen spelen. En anders is het wachten op een paar dagen voor de release, wanneer iedereen een kans krijgt om het voorproefje te spelen.

Motorstorm: Pacific Rift is het razendsnelle vervolg op de eerste Motorstorm-game, die in 2007 als launchgame voor de PlayStation 3 verscheen. Verwacht in dit tweede deel een tropische omgeving, zestien tracks met meerdere routes, split-screen voor vier spelers, online met maximaal 16 gamers, veel water, hindernissen en monster trucks!

Motorstorm: Pacific Rift zal 28 november verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    De trailers van deze game zager er wel erg mooi uit, dus het zal wel goed komen met deze game 😉

  2.   
    jungler's avatar

    ik hoop dat ik er bij zit 😆

  3.   
    -050- Critical's avatar

    haha hoop dat ik een mailtje krijg anders game ik weer verder op 360 😆

  4.   
    stormtrooper's avatar

    Ik wil de demo wel

  5.   
    HyPnOTiZeR's avatar

    Ik heb aflevering 4 van Qore gedownload 🙂 Wat is visa toch een prachtding he 😀

  6.   
    ps3 gek's avatar

    Dat is echt naai! Waarom niet gewoon al een paar maanden voor de release?? Zijn ze bang dat mensen afhaken om hem te kopen? 🙄

  7.   
    Mattmerize's avatar

    ps3 gek schreef, "Dat is echt naai! Waarom niet gewoon al een paar maanden voor de release?? Zijn ze bang dat mensen afhaken om hem te kopen? 🙄 "

    Natuurlijk, zo kunnen de demo-spelers niet op tijd zeggen dat de game zuigt (mocht dat zo zijn). Geen bericht is goed bericht, niet?