Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Dead Space Developer Diary: Zero-G

Dead Space spreekt tot de verbeelding van vele gamers die wel houden van actie en een stevig stukje horror. Hoe spannend deze game gaat worden, zien we in deze nieuwe trailer. Hierin vertelt de ontwikkelaar meer over de gameplay in levels zonder zwaartekracht.

In Dead Space kruip je in de huid van monteur Isaac Clarke, een gewone man die op het oog een routineklus moet uitvoeren om het communicatiesysteem van een deep space mining ship te repareren. Het duurt niet lang voordat Clarke wakker wordt in een levende nachtmerrie wanneer hij ontdekt dat de crew van het schip door een gruwelijk buitenaards ras gedood is. Nu moet Clarke vechten voor zijn leven in de dodelijke stilte en duisternis van de uitgestrekte ruimte.

Dead Space verschijnt op 24 oktober voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Een week later volgt de PC-versie.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Dit wordt de engste en gruwelijkste game van 2008 😛

 2.   
  -050- Critical's avatar

  ik vind dat de developers met hart voor hun game praten 🙄 echt in elke trailer van dead space 😉 ze vinden alles fantastisch en dat is terecht want van wat je ziet is het ook fantastisch 🙂

 3.   
  stormtrooper's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Dit wordt de engste en gruwelijkste game van 2008 :P"

  Helemaal mee eens

 4.   
  Pack Leader's avatar

  stormtrooper schreef, "

  ”)GN(-Erik” schreef, "Dit wordt de engste en gruwelijkste game van 2008 :P"

  Helemaal mee eens"

  Ik ook, maar het spel doet mij hier een daar wel denken aan Bioshock. Zoals hij dat in het begin deed met die hand bevriest hij zo’n monster ofzo? Dat is dus bioshock.

 5.   
  Overload14's avatar

  Vet 😀